Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Rusya'dan flaş 'Türkiye' açıklaması
Rusya Kamu Yönetimi ve Ulusal Ekonomi Akademisi Profesörü Vladimir Slatinov Türkiye ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Slatinov, Putin'in "Direkt Hat" programında Türkiye ile ilgili yaptığı açıklamalarında "Türkiye ile ilişkilerin düzelmesinde temkinli sürece giriştiğinin anlaşıldığını" belirtti.

Slatinov, "temkinli süreç başladı" açıklamasını yaptı...

"Türkiye bizim uçağımızı düşürdüğü ilk anlarda Devlet başkanı Putin'in üslubu çok sertti. Ancak programda yaptığı konuşmasında temkinli ve daha yumuşak konuştuğunu fark ettim. Putin, Türkiye'nin Rus turistler dahil bütün turistlerin can güvenliğini sağlamak için ciddi anlamda çaba harcadığını söyledi. Bu konuşmadan Devlet başkanımızın daha yumuşak üslup kullandığı ve temkinli sürecin başladığını anladım" 

İLİŞKİLER ORTA VADEDE DÜZELEBİLİR!

Slatinov Türkiye ile Rusya arasında ilişkilerin orta vadede çözümlenebileceğini söyledi;

"Bazı nedenlerden dolayı Rusya tarafı bu konuda ciddi adımlar atmıyor. Henüz bunun yapılması için gerekli koşullar oluşmadı. En azından Rusya şu anda bunun böyle olduğunu düşünüyor. Tüm bunlar dikkate alındığında Türkiye ile orta vadede ilişkilerin düzeleceğine dair umut doğuyor. Gerçi henüz bir sürü anlaşmazlık var ve bunların çözülmemiş olduğunu görüyoruz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Asla bunlara anbargoyu koyun dibine kadar