Öne Çıkanlar azeri vekil fehmi şahin hz. ibrahim kurban neşet ertaş yalan dünya klip iPhone 6s Plus özellikleri

Rusya'dan küstah açıklama! Türkiye'yi nasıl parçalarız?
Rusya aşırı sağcı Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovskiy'yin Türkiye'yle ilgili sözleri şoke etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Kırım'ı tanımayacağız" açıklamasına tepki gösteren Rusya aşırı sağcı Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovskiy, "Türkiye'yi topraksız" bırakmanın yollarını anlattı.

Rusya'dan kritik hamle o uçak Suriye'ye ulaştı

"KÜRDİSTAN'I TANIMALIYIZ"


Rus basınında yer alan habere göre Jirinovskiy, "Cevap olarak biz Türkiye'deki Kürdistan'ı bağımsız ülke olarak tanımalıyız. Batı Ermenistan'ın topraklarını talep etmeliyiz. Ayrıca Bulgaristan ve Yunanistan da kendi taleplerini dile getirebilir. Böylece Türklere toprak kalmaz" dedi.

BM'den Rusya savaş suçu işlemiş olabilir açıklaması 

PUTİN'İN KUKLASINDAN DAVUTOĞLU'NA KÜSTAH SUÇLAMA



Konuşmasının devamında Ahmet Davuğlu'yu bilgisizlikle itham eden Jirinovskiy, "Türkiye Başbakanı, Ukrayna'da Kırım'ı tanımayacaklarını açıklamış. O (Davutoğlu) bilgisiz bir insan. Biz Kırım'ı Türkiye'nin parçalandığında Küçük Kaynarca Antlaşması'nda aldık. Ukrayna'nın bununla hiçbir ilgisi yok. Türkiye'nin bilgisizliği onları hep yarı yolda bırakıyor." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bence 8 yıl önce

Putin önce aksaraydaki amelelirini al pezevenkliği bırak sonra konuşuruz

Avatar
misafir 8 yıl önce

az iç vodka jirino viskiy

Avatar
Ah votka 8 yıl önce

Bu votka, Fareye masayı yumruklatıp kediyi çağırtır.

Avatar
Vatansever 8 yıl önce

Jırınovsy votkayı fazla kaçırmış. Asıl sen hiçbirşey bilmiyorsun.sen osmanlı destanlarını hiç açıp birkere bile okumadınmı.78 milyon türk yaşadığı mütdetçe sen bir gr toprak alamazsın türkiyeden nükleer gücüne sakın güvenme

Avatar
Türk vatandaşı 8 yıl önce

Ana dili gibi türkçe konuşan ve türkiyede eğitim alan bu politikacı zamanında istanbul unv. Beyazıt da ne yaşadı kı bu kadar nefret ediyor türkiyeden. . Bu konuda aydınlatsın bizi..