Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Rusya'dan küstah Erdoğan cevabı!
RUSYA Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Üyesi İgor Morozov, Rus-Türk ilişkilerinin düzelmesi için Ankara’nın vurduğu Su-24 uçağı için özür dilemesi gerektiğini, bunun yerine getirilmesi halinde hiçbir çalışma grubunun kurulmasına gerek olmayacağını söyledi.
Morozov, Rus haber ajansı Ria Novosti’ye şu açıklamayı yaptı:
"Rus-Türk ilişkilerinin düzelmesi yönündeki teklifler, sadece bizim birçok kez söylediğimiz koşulların yerine getirilmesi halinde bir anlam ifade edecek. Ankara’nın vurduğu Rus Su-24 uçağı ve hayatını kaybeden pilot için özür dilemesi ve uçağın zararını karşılaması gerek. Sadece bundan sonra ilişkilerin normale dönmesi konusu açılabilir."
Morozov, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu durumu düzeltmesinin çok kolay olduğunu belirterek, "Ulusal kanala çıkıp tüm yaşananlar sebebiyle Ruslardan özür dileyecek. Bunun ardından Rus-Türk ilişkileri eski düzenine oturacaktır, çalışma grubunun kurulmasına bile gerek kalmaz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
son osmanlı 8 yıl önce

Sayın Recep tayip erdoğan aşiret reisimiki özür dilesin salak ruslar.uğraştığın ülkenin reisi cumhur bir dünya lideridir.senin gibi ahmak vücut geliştir sen putin, ama beyin olmadımı vücut bi işe yaramaz aptal putin.

Avatar
Rabia 8 yıl önce

Salak putin kaslarini gelistirecegine beynini gelistirsin...

Avatar
İbrahim 8 yıl önce

Putin sen dua etki ülkene savaş açmadık. Boş beleş konuşma.

Avatar
Trantula 8 yıl önce

Türk ler karınızı kızınızı sikti .parasıyla..zorunuza gitmedi .bir teneke parçanız düştü . gireni çıkaramadınız.