Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Rusya'nın ASELSAN'ı olan Rostec'in Başkanı Sergey Çemezov, S400 füze sistemlerine ilişkin anlaşmanın neredeyse tamamlandığını duyurdu.

Çemezov, Moskova'nın satın alma işlemi için Ankara'ya kredi verme olasılığını düşündüğünü ifade etti.

"MALİ KONULAR KONUŞULUYOR"

St. Petersburg Ekonomi Forumu (SPIEF 2017) çerçevesinde gazetecilere konuşan Çemezov, "S-400 sistemleri için görüşmeler sürüyor, anlaşmanın tüm teknik konuları üzerinde anlaşıldı. Şimdi gerçekleştirmekte olduğumuz görüşmeler mali konularla ilgili. Türkiye, kredi almak istiyor" dedi.

"TÜRKİYE İLE SAVAŞ UÇAĞI ÜRETİMİNİ GÖRÜŞÜYORUZ"

Rusya ile Türkiye arasında 5. nesil savaş uçağı üretiminin de istişare edildiğine dikkati çeken Çemezov, bu konuda ise Türkiye'nin gerekli altyapıya sahip olduğunu belirtti.

Türkiye'nin kendi uçaklarının montajını yapabildiğini hatırlatan Çemezov, "Tüm bu gelişmeler ışığında yeni ve modern bir şeyler yaratabiliriz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selimyan 7 yıl önce

Temiz bir bayan ile evlenmek istiyorum

Avatar
Selimyan 7 yıl önce

Temiz bir bayan ile evlenmek istiyorum

Avatar
Kerimyan 7 yıl önce

Sen temizmisin?