Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Rusya'dan Türklere çok çirkin hareket!
Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkanı Sergey Rudskoy, Moskova'da basın toplantısı düzenledi. Gündeminde Suriye meselesi vardı. Rudskoy Rusya'nın ateşkese uyduğunu açıklayarak gruplara karşı hava saldırısı düzenlemediklerini söyledi.

ÖNCE DAVET ETTİLER SONRA İÇERİ ALMADILAR

Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri, davet üzerine toplantının yapılacağı salona gitti. Ancak Rusya Savunma Bakanlığı Türk ekibi basın toplantısına almadı. AA muhabirleri, gerekli isim listesini zamanında göndererek toplantıya takip üzere Savunma Bakanlığı'na gitmelerine rağmen bina kapısında ''isimleri listede olmadığı'' gerekçesiyle bir süre bekletildi. Sonra da ''teknik nedenlerden ötürü'' toplantıya alınmayacakları açıklandı.




(Sergey Rudskoy)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xxl 8 yıl önce

Ruslar ne zaman insan olduki dürüst lük bekliyorsunuz dünyada orosbu arıyorsanız önce İsrail sonra Ruslar daha çok var sırasıyla yazılabilir ama bunlar başı çeker

Avatar
Ferki minishi 8 yıl önce

Rusllar bir ortodoks dini dir dunyada en katil en bozuk din dir o sekilde bunllara inanan yoktur bunllar ne soz ne ikrar nede hic bir seye razi doldir cunku bizler ballkanllarda bu serefsizlerle asirllarlla yasiyorus o sekilde iyi taniyorus bunlkardan her sey bekleniyor kusura bakmayin bu ollay dir zir halkasi zinjirin Allah belalarini versin