Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Rusya’dan son S-400 mesajı: ‘Gelinimiz hazır

Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Kurumu Başkanı Dmitriy Şugayev, füzeleri evlendirmeye hazır bir geline benzetti.

"GELİNİMİZ EVLENDİRİLMEYE HAZIR"

Kommersant gazetesine yaptığı açıklamayla pazarlığı özetleyen Dmitriy Şugayev, "Türkiye'ye S-400 hava savunma sistemleri satışı meselesi halk arasında tabir edildiği gibi 'gelin, teslim edilmeye hazır' vaziyette. Tabii Türkiye ile yapılacak S-400 anlaşması basit tüfek satış anlaşması değil.

BAZI PÜF NOKTALAR VAR

Ciddi bir sistemden söz ediyoruz. Bazı püf noktaları var. Çözülmesi gereken bu son püf noktalar konusunda da Moskova ile Ankara en kısa zamanda anlaşmaya varacaktır" diye konuştu.

Rusya'dan S-400 açıklaması: Gelinimiz hazır

"OKYANUS ÖTESİ ARKADAŞLAR TEPKİLİ"

Şugayev, ABD’nin bu satışa tepkisi konusunda ise “Okyanus ötesi arkadaşlar Türkiye’nin bu kararına tepkili. Ancak Türkiye bilindiği üzere bağımsız bir ülke. Bir ürünü alıp almama kararını kendisi verir” ifadelerini kullandı.

Rusya'dan S-400 açıklaması: Gelinimiz hazır

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Şugayev iki gün önce yaptığı bir başka açıklamada S-400’lerle ilgili olarak “Bu anlaşma Rusya’nın hem jeopolitik hem stratejik çıkarlarına uygundur. Kimsenin şüphesi olmasın” demişti.


Hürriyet  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.