Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Salih Müslim'den büyük küstahlık!
PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin lideri Salih Müslim, Rus yayın organı Sputnik'e verdiği röportajda Türkiye'ye küstah suçlamalarda bulundu.

Müslim, "Türkiye de Musul operasyonuna katılmak istiyor, siz Türkiye'nin bu tutumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

"Türkiye hiç bir zaman DAEŞ'e karşı bir operasyona katılmaz. Türkiye her zaman DAEŞ'i desteklemek için vardır. Cerablus ve Şengal'de Türkiye'nin DAEŞ ile nasıl ilişkiler içerisinde olduğunu gördük. Türkiye şu an DAEŞ'in sakalını kesip başka yerlere insanların üzerine salıyor ve yerini değiştiriyor. Türkiye şimdi Musul'a girerse aynı şey yapacak. Türkiye'nin Başika'daki güçleri hiçbir zaman DAEŞ'de karşı olmamıştır, tam tersine DAEŞ'e yardım etmek için ordadır. Bunu unutmayın Türkiye hiç bir zaman DAEŞ'e karşı savaşmaz."

Terör örgütü PYD lideri Salih Müslim, Türkiye'nin Suriye'de YPG'ye ait 18 hedefi vurduğu ve 200'den fazla militanın öldürüldüğü yönündeki açıklamasının doğru olmadığını savundu ve savaş uçaklarının sivilleri hedef aldığını ileri sürdü: "Türk uçakları DAEŞ'i desteklemek niyetiyle yerli halkı ve yerli örgütleri vurdu. Türkiye her zaman Rojava'ya saldırıyor."

Salih Müslim ayrıca YPG'nin hiçbir zaman Türkiye'ye saldırmadığını ve bir mermi bile atılmadığını iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 7 yıl önce

biz de yedik değimi müslim efendi amerikan uşağı seni.

Avatar
Kök 7 yıl önce

Haysiyetsiz duzenbazler

Avatar
Va çi? 7 yıl önce

La sen ne satılmış bir itsin?
Ulan inek!
Sen ne anlatırsan,ben tam bunun tersini düşüneceğim.