Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Sarkozy Türkiye'nin AB üyeliğine itiraz etti
Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy şimdi ana muhalefetteki Cumhuriyetçiler Partisi'nin liderliğini yürütüyor.. Eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya geldi ve Türkiye'nin AB üyeliğine itirazlarını yineledi.

"GÖRÜŞMEMİZ GEREKLİ ANCAK.."

Sarkozy şunları söyledi;


"Türkiye büyük bir medeniyet, Türkiye ile birlikte çalışmamız, Türkiye ile görüşmemiz gerekli, ancak Türkiye'nin AB üyeliğine uygun olmadığına kesinlikle kanaat getirmiş durumdayım."

Sarkozy ayrıca "Ben Avrupa dışında yeni bir topluluk oluşturmaktan, Türkiye, Rusya ve AB'nin yer alacakları bir topluluktan yanayım. Bu anlamlı olacaktır. İngiltere'nin AB'den ayrıldığı, Türkiye'nin AB'ye girdiği bir gelecek düşünmüyorum." ifadesilerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bruxel 8 yıl önce

Cokeceksiniz zirlayip durmayin az kaldi cok yakinda

Avatar
Hüseyin 8 yıl önce

Çenet gibi türkiyemiz varken ne gerek var Avrupaya zaten türkiye kendisi avrupadir onlar bir kaç sene sonra kediler gelecek bize

Avatar
Osmanoğlu 8 yıl önce

Avrupa Birliğini boşver Türk Birliği bize yeter
zaten girsekte bize iyi rüya görmeyecekler o bakımdan horona devam