Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Schulz ve Cem Özdemir'in Erdoğan korkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya (KRV) eyaletinde referandum mitingi planlaması, Alman siyasetçileri rahatsız etti.

KRV İçişleri Bakanı Ralf Jager'in, Almanya'nın herhangi bir yerinde bu tür mitinglerin düzenlenmesinin federal hükümet tarafından engellenmesi gerektiği yönündeki açıklamasına Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) başbakan adayı Martin Schulz'dan destek geldi.

KAYGILIYIZ


Schulz, Erdoğan'ın olası mitingine karşı "Ralf Jager'in kaygılarını paylaştığını” vurguladı. "Bütün komşu ve dost ülkelerin temsilcileri gibi Erdoğan'ın da Almanya'ya gelmesinin istendiğini” belirten Schulz, "Ancak bunun koşulu, bir demokratik hukuk devletinde, bir hukuk devletiyle dostça ilişkiler içinde, kayıtsız şartsız demokratik kurallara riayet edilmesidir" diye konuştu.

ALMANYA'DA İSTENMEDİĞİ BİLDİRİLMELİ



 

Yeşiller partisi Eş Başkanı Cem Özdemir de , "Erdoğan'a referandumdan önce Almanya'da istenmediğini açıkça bildirmesi” gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı Demir. 7 yıl önce

Sen kim oluyorsun alman köpeği, Erdoğan alman köpekleri için gelmiyor Müslüman Türkler için gelecek ve buna sen değil senin ağ baban da engel olamayacak,asıl Türkiyede istenmeyen senin gibi alman köpekleridir .

Avatar
süde 7 yıl önce

çirkin pzvnk

Avatar
selen 7 yıl önce

ALLAH yanınıza koymasın adiler

Avatar
selen 7 yıl önce

neyaparsanız yapın Allah izin verdiği müttetce gücünüz yetmiyecek chp ve pkk nın maşaları ve saz arkadaşları

Avatar
selen 7 yıl önce

almanlar türkiyenin düşmanı chp nin akıl hocasıdır chp aslen dışardan yönetilir türkiyeye bir faydası yoktur