Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Snowden twitter hesabı açtı, sosyal medya yıkıldı!
Amerikan Ulusal Güvenlik Kurumu’nun  (NSA) sırlarının deşifre ederek Amerika’yı zor duruma sokan eski istihbaratçı Edward Snowden twitter hesabı açtı.

 

Snowden’ın ilk tweet’i “şimdi beni duyabiliyor musunuz?” oldu. İlk olarak da NSA’in hesabını takip etmeye başladı. Attığı 7 tweetle 550 bin takipçi yakalamayı başardı.

 

Snowden’ın ikinci tweet’i ise manidardı. Amerikalı bir astrofizikçiye "Şimdi Mars'ta suyumuz var! Sınırda pasaportları kontrol ettiklerini düşünüyor musunuz? Bir arkadaş için soruyorum"  sorusunu yöneltti.

 

Snowden 2013 yılında NSA’in gizli belgelerini Amerikan gazetelerine sızdırarak Washington yönetimini zora sokmuştu. Snowden’ın şu an Rusya’da ikamet ettiği düşünülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.