Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Sosyal medya montajcıları iş başında! Kanada'da yaşayan Hintli'yi bilgisayar başında terörist yaptılar
Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanılan terör saldırısının ardından teröristlerle ilgili ortaya yeni bilgiler çıkmaya başladı. Ancak Türkiye'deki terör saldırılarında yapılan sosyal medya yalanları gibi, Fransız gündeminde de selfie'si montajlanan Hintli bir kişinin terörist olarak lanse edilmesi yer aldı.
FOTOĞRAFININ MONTAJLANDIĞINI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Veerender Jubbal isimli kişi,  Paris'teki terör saldırılarının ertesi günü sabah "kabusa" uyandı. Sosyal medyaya girdiğinde kendini bir anda Paris'teki terör saldırısının sorumlusu olarak gören binlerce paylaşımla şoke oldu.



"BENİ PARİS SALDIRISININ SORUMLUSU GİBİ GÖSTERİYORLAR"

Aslen Hintli olan Jubbal'ın aslında bir Kanada vatandaşı olduğu öğrenildi. Veerender Jubbal, bu olay üzerine, Twitter adresinden fotoğrafı hakkında açıklamada bulundu: "İnsanlar benim selfie'mi editleyip, photoshopla'yıp beni Paris saldırılarının sorumlusu gibi gösteriyor"

FOTOĞRAFIN ORJİNALİNDE ELİNDE İPAD VAR

Orijinal resimde elinde bir iPad'le banyo aynasının karşısında selfie çektiren Jubbal'ın fotoğrafında iPad silinip yerine Kuran eklenmiş, üzerine intihar saldırganlarının kullandığı bombalı yelek giydirilmiş yanında görülen prizde bombanın mekanizması gibi gösterilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.