Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Starbucks'ın kurucusu ABD'nin geleceğinden kaygılı!

Schultz, Seattle kentinde düzenlenen bir etkinlikte, Virgina'nın Charlottesville kentinde hafta sonunda düzenlenen ırkçı yürüyüşte "karakter, ahlak ve insanlık gibi değerlerin bulunmamasının kendisini endişelendirdiğini" dile getirdi.

"AMERİKAN TARİHİ İÇİN KRİTİK BİR DÖNEMEÇTEYİZ"

"Ahlak yapımız ve ülke olarak koruduğumuz değerler, şu an uçurumun kenarında. Amerikan tarihi için kritik bir dönemeçteyiz. Bu bir abartma değil." ifadelerini kullanan Schultz, ülkenin geleceği için iyimser olmanın giderek zorlaştığını kaydetti.

Starbucks'ın kurucusu: ABD değerleri uçurumun kenarında

"IRKÇILIĞIN NORMALLEŞMESİNDEN KORKUYORUM"

Schultz, aşırı milliyetçi Beyaz Amerikalılara ve Nazi destekçilerine yürüyüş izni verilmesini yanlış bulduğunu vurgulayarak, "ülkedeki ortamın, böyle bir yürüyüşe katılanların artık yüzlerini kapatmaya gerek kalmayacak kadar normalleştirilmiş olmasından korktuğunu" söyledi.

Starbucks'ın kurucusu: ABD değerleri uçurumun kenarında

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.