Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Suudi Arabistan'da patlama: Ölü ve yaralılar var!
Medine'deki Mescid-i Nebevi yakınında, akşam ezanından hemen sonra meydana gelen saldırıda, saldırganın yanı sıra 2 kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi.

RESMİ AÇIKLAMA YOK
Patlama sonrası olay yerinden dumanlar yükseldiği görülürken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Olay ile ilgili resmi makamlardan henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. 

KATİF'DE DE İNTİHAR SALDIRISI
Mescid-i Nebevi saldırısından hemen önce Suudi Arabistan'ın Katif kentinde de Şeyh Ferec El-Amran Camisi'ne 2 intihar eylemcisinin saldırı düzenlediği, saldırıda ölü ve yaralının olmadığı açıklandı. 

7 KİŞİ ÖLDÜ İDDİASI
Suudi Arabistan'ın kutsal kenti Medine'de, Mescid-i Nebevi yakınında güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısının 7'ye çıktığı da öne sürülüyor. 10 kişinin de yaralandığı gelen bilgiler arasında.

BÖLGEDE TÜRK KAFİLESİ YOK
Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mescid-i Nebevi yakınlarında meydana gelen patlamada ölen ve yaralananlar arasında, umre yapmak üzere Medine'de bulunan Türk vatandaşları yer almıyor. 








AYRINTILAR GELİYOR...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramo 8 yıl önce

Bi rahat durun amg çocukları

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Şimdi birileri çıkıp bana söylesin bunların müslümanlıkla ne alakası var.geri zekalılar Allahu ekber deyip kendini patlatıyor,öldürdüğü insanlar Allahu ekber deyip ölüyor.

Avatar
Mehmet adan 8 yıl önce

Biz aksam namazini kiliyorduk bir patlama oldu tam niyet ettik ikinci patlama oldu siyah dumanlar yukselmeye basladi tam peygamber efendimizin ravzasinin karsisinda lanet olsun bunu yapan musluman olamaz yaziklar olsun bunlar ebu cehiln esekleri zalimler icin CEHENNEM

Avatar
Grewx 8 yıl önce

Aynen Ramo

Avatar
Gülten 8 yıl önce

Ne muslumani yahu buna hristiyanlar bile inanmiyo bunu tartismayi birakin. bu patlamalar sadece uyari niteliginde Abd tarafindan veriliyo her ulkeye isinize bakin.

Avatar
Dalton 8 yıl önce

Abd kafirleri islama zulm halinde ilişkilerimizin düzelmesini baltalamakla meşgul zalim....