Öne Çıkanlar tam tasdik pelin batu ağladı azeri vekil cıa ajanı mistura

Suudi Arabistan'da taht oyunları! Kral Selman'ı devirmeye mi çalışıyorlar?

Suudi Arabistan’da koltuk savaşları mı başladı? İsrail gizli servislerine yakınlığıyla bilinen Debkafile Suudi Arabistan’da hanedan içindeki iktidar mücadelesinin doruğa çıktığını açıkladı.

 

İddialara göre 76 yaşındaki Kral Selman bin Abdülaziz diğer hanedan üyeleri tarafından zehirle öldürülmek istendi. Kralın duymasıyla suikast şimdilik engellendi ama öfkeden deliye dönen kral kendine zarar vermek istedi.

 

Bazı kaynaklar ise operasyonun parçası olarak krala yüksek dozda uyuşturucu verildiğini bu yüzden kralın hastaneye kaldırıldığı ileri sürdü.

 

AMERİKA YANLISI PRENS

 

Peki, taht oyunları başarılı olursa Selman Bin Abdülaziz’in koltuğuna kim oturacak? İddialara göre veliaht Prens Muhammed bin Nayif şimdiden krallığı ele aldı. Prens Muhammed Amerika’ya en yakın Suudi hanedan üyesi olarak biliniyor.

 

İDDİALAR YENİ DEĞİL

 

Suudi Arabistan’daki taht oyunları haberleri Mina’da yaşanan izdiham faciasının ardından daha sık medyada yer bulsa da Mart ayında kralın Arap Birliği toplantısı için Mısır’a gittiği ancak darbe kokusu alan kralın apar topar ülkesine geri döndüğü biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
_elif_ 9 yıl önce

ne güzel işte yesinler birbirlerini