Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Tavuk dürümün içinden ölü kurbağa çıktı! Akıl almaz olay 10 yaşındaki kızın başına geldi..
10 yaşındaki kız çocuğu babasından fast food yemek istediğini söyledi. Babası küçük kızın isteğini yerine getirerek çocuğunu restorana götürdü. Ancak dürümünden tek bir ısırık alan çocuk neye uğradığını şaşırdı. Çünkü dürümün içinden ölü bir kurbağa çıkmıştı. Büyük bir şok yaşayan çocuğun babası restoran çalışanlarının cadılar bayramı şakası yaptığını düşünüyor. Garsonlar ise müşteriyi yalancılıkla itham etti.

10 yaşındaki Cordellia Buckley eve dönüş yolunda babası Dave'den bir fast food restoranına uğrayıp bir şeyler yemek istediğini söyledi. Kızının bu isteğini kırmayan baba ona büyük acılı bir tavuk dürüm aldı.

Küçük kız tavuk dürümüne dişlerini geçirdiğinde, sakızımsı bir şeyi çiğnediğini fark etti. Tavuk dürümün içini açan küçük kız ölü bir kurbağayı görünce çığlığı bastı.

Dave bu yaşadığı kötü tecrübenin çalışalarından birinin kötü cadılar bayramı esprisi olduğuna inanıyor. Kızının fast food kavramını hayatından çıkardığını da ekledi: "Dürümünden sadece küçük bir ısırık aldı sonrasında ağzında garip bir tat olduğunu söyledi. Ağzındakini avucunun içine tükürdü. "Bu korkunç, bu da ne? Sonrasında bu bir kurbağa, bu bir kurbağa" diye bağırmaya başladı. Yolda ben aracı kullanırken küçük kızımın ödü kopmuş bağırıyordu. Ona yaramazlık yapmayıp sakin olmasını ve içinden çıkanlarla birlikte dürümünü poşete geri koymasını söyledim. Sonra durduk, dürümden çıkan apaçık belliydi. McDonald's ı aradım ve iğrendiğimi söyledim." diye açıkladı.

"BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ DEYİP MÜŞTERİYİ SUÇLADILAR"

Fast Food zincirinin yetkilileri ile yaptığı telefon görüşmesinde; özür dilemediklerini dürümün içinden ölü bir kurbağa çıkmasının ihtimal dahilinde olmadığını söylediklerini belirten Dave, telefondaki şahsın kendisine tavuk dürümün ücretinin iade edilebileceğini lakin söz konusu ölü kurbağalı dürümün kendilerine iade edilmesi gerektiğini belirtti.

"KURBAĞA KENDİ İÇİNE GİRMEDİ YA"

Baba Dave, "Böyle bir şey karşısında en azından bir özür beklerdim, sonuçta onları arayıpta hamburgerim soğuktu diye şikayet etmiyorum ki. Bu doğal bir şey değil, hani marulunda sümüklü böcek bulursun. O kurbağayı besbelli oraya biri koymuş. Muhtemelen çalışanlardan biri cadılar bayramı dolayısıyla eşek şakası yapmış. Belli ki o dürümü biri sardı. Kendi kendine kurbağa dürümün içine atlamadı ya! O dürüm sarılırken hiç mi kimse fark etmedi? Kızım Cordie o günden beri doğru dürüst bir şey yiyemedi" diyerek kızgınlığını anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.