Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Trump, açık açık yüzüne söylemiş! Erdoğan...

Geçtiğimiz ay bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Donald Trump'ın telefonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da görüş alış verişinde bulunduğu ortaya çıktı.

TRUMP: ERDOĞAN HARİKA BİR ADAM

Habertürk'te yer alan habere göre ABD Başkanı Trump, Merkel ile yaptığı görüşmede Erdoğan için "Harika bir adam" ifadesini kullandı.

MERKEL, ERDOĞAN'IN NAZİ SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Trump'ın sözlerini bitirmesini bekleyen Merkel, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi ve diğer Avrupalı liderler için kullandığı "ağır ifadeleri" ve Nazi benzetmelerini hatırlattı.

MERKEL'İN SÖZLERİ TRUMP'I ŞAŞIRTTI

Haberde Trump'ın, Merkel'in sözleri karşısında şaşırdığı ve referandum sürecine damgasını vuran Türkiye-Avrupa hattındaki gerginlikten habersizmiş gibi göründüğü ifade edildi.

BEYAZ SARAY VE ALMANYA KONUYA CEVAP VERMEDİ

Beyaz Saray konuyla ilgili yorum yapmayı reddederken, Alman hükümeti de görüşmenin doğasının gizli olduğunu belirterek konuyla ilgili yorum yapmadı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.