Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Trump'ın ardından Hollande da İslami terör dedi
Amerikalı başkan adayı Donald Trump'ın müslüman karşıtlığı biliniyor. Hemen her terör saldırısının ardından teröristleri bahane ederek müslümanları dışlamanın zorunluluğunu dile getiren Trump "İslami terör konusunda haklı çıktım, beni tebrik etmeyin, önlem alın" diyor.



 

HOLLANDE DA İLK KEZ İSLAMİ TERÖR DEDİ

Trump'ın İslami terör ifadelerini kullanarak müslümanları hedef almasına alışkın olan dünya ilk kez Fransız Cumhurbaşkanı Hollande'ın bu ifadeleri kullandığına şahit oluyor.

"İSLAMİ TERÖR TEHDİDİ ALTINDAYIZ"

Hollande'ın Nice'deki saldırının ardından yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında şunları söyledi: "Fransa, 14 Temmuz'da özgürlüğün sembolü olan Bastille Günü'nde, milli bayramında vuruldu. Çünkü fanatiklerin insan haklarına aldırdığı yok ve Fransa açıkça onların hedefi. Bu saldırının terörist doğası inkâr edilemez. Fransa, İslami terör tehdidi altındadır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Allah var 8 yıl önce

Allah sizleri kahru gazap etsin hain şerefsiz pkk köpekleri