Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Trump kazandı Fetö'yü korku sardı!
Teröristbaşının sosyal medyadaki tetikçileri Twitter’ı terkederken, Fuat Avni hesabını yöneten Aydoğan Vatandaş önce Hillary Clinton’un zaferini ilan etti. Trump’ın seçimi kazandığı ortaya çıkınca sosyal medyayı terkeden Fuat Avni’nin teröristbaşı ile birlikte Kanada’ya kaçacağı iddia ediliyor.

FUAT AVNİ KAÇIŞ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

Trump'un ABD seçimlerini kazanmasının ardından Fetullahçı Terör Örgütü büyük bir şok yaşıyor. Twitter'daki Fuat Avni hesabını yöneten Aydoğan Vatandaş, sandıkların açılması ile birlikte Hillary Clinton'un oy oranının %63.6, Trump'ın ise %34.2 olduğunu ilan etti. Sabah saatlerinden itibaren Trump'ın kazandığının kesinleşmesinin ardından sosyal medyadan çekilen Fetullahçı hain Aydoğan Vatandaş'ın teröristbaşı ile birlikte Kanada'ya kaçacağı iddia ediliyor.

FETÖ'CÜ HAİNLER SOSYAL MEDYADAN ÇEKİLDİ

Himmet paralarını Clinton'a akıtan Fetullahçı Terör Örgütü'nün tetikçilerinden Bülent Keneş ise Trump'un kazanmasının ardından büyük bir şok yaşayan isimler arasında. Erdoğan'ın seçim gecesi Trump'u aramasını eleştiren darbeci hain Bülent Keneş, özgür basının Trump'un seçim zaferini ihtiyatlı karşılamasını ise hazmedemediği dikkatlerden kaçmıyor.

Trump'un seçildiği gün Twitter hesabını elinden alınan FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı aynı gün iki şoku birden yaşadı. İngiltere'de yaşayan FETÖ'nün firari imamlarından Tarık Toros ise Trump'un seçim zaferinin büyük şok olduğunu itiraf ederken Türkiye'de bu haberi tarafsız bir gözle değerlendiren medyayı da eleştirdi. Hillary Clinton'un seçim galibiyetini erken ilan eden diğer bir isim ise FETÖ'nün en fanatik tetikçilerinden Tuncay Opçin. Trump'un kazanmasını hazmedemeyen bir diğer isim ise FETÖ'cü isim ise, uzun süre Fetullahçı Örgüt tarafından dağıtımı, reklamlarla finanse edilen, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Basın İlan Kurumu'ndan reklamları kesilen Yeni Asya Gazetesi'nin yazarı Kazım Güleçyüz… 15 Temmuz darbesinden sonra da açık açık Fetullahçı hainleri desteklemeye devam eden Yeni Asya Gazetesi'nin FETÖ ile ekonomik bağlantısı araştırılıyor.

FETÖ'CÜ HAİNLER TRUMP'U ELEŞTİRMEKTEN KAÇINIYOR

Trump'un kazandığı gün sosyal medya hesaplarını kaybeden Emre Uslu ise internet sitesi üzerinden Hillary Clinton'un kaybetmesinin FETÖ'nün geleceğini olumsuz yönde etkileyeceğini itiraf eden analizlere yer verdi. Sosyal medyayı kullanan FETÖ'cü hainlerin tamamının ağız birliği etmiş gibi Trump'a yönelik eleştiri yapmaktan çekindiği, siyasi yorumlardan kaçındığı ise dikkatlerden kaçmadı.

FETÖ BÜTÜN DÜNYA'DA ŞOKTA

FETÖ'nün bütün dünyaya yayılmış ihanet şebekesi ise Trump'un seçilmesinden sonra örgüt için daha güvenli ülke arayışına girdi. CIA tarafından desteklenen okulların geleceğinden endişe eden Fetullahçı Terör Örgütü, ABD'nin etkili olmadığı ülkelere geçiş yapmaya çalışıyor. Sosyal medya üzerinden aylardır Clinton kampanyası yapan örgütün ise en büyük şoku ABD'de yaşadığı belirtiliyor. Kanada göçmenler bürosunun internet sitesi FETÖ'cülerin ağır yükleme yapması sonucu çökerken, Fetullahçı hainlerin Kanada'nın yanısıra Kosova, Gürcistan ve Kıbrıs gibi Türkiye'ye yakın ülkelerde üst kurmaya çalıştığı iddia ediliyor.

CLINTON'A BAĞIŞ YAPILMIŞ

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki sarayında yaşayan teröristbaşı Fetullah Gülen ve örgüt üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin binlerce sayfa belgeye rağmen Obama yönetimi tarafından Türkiye'ye iade edilmedi. STAR, FETÖ'cü yardım derneklerinin 'kurban parası' ve himmet olarak topladığı paraları Clinton'un seçim kampanyasında kullanıldığını 28 Eylül'de 'Himmetler Clinton'a manşetiyle duyurdu. Hemen ardından FETÖ'cülerin tüm 'kurtuluş stratejisini' Clinton'un başkan seçilmesi ile FETÖ ve PYD üzerine Türkiye'ye savaş açmasına kurduğunu ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, örgüte bağlı Bank Asya ve Kimse Yok Mu Derneği üzerinden ABD'deki The Bank of New York Mellon'daki Clinton Global Initiative'e birçok kez bağışta bulunulduğu tespit edildi. Savcılık raporunda, "Dini duygular sömürülmek suretiyle toplanan paralar, özellikle ABD'de yapılan seçimlerde ve örgütün menfaatleri için, özellikle de örgüt lideri Gülen'in Türkiye'ye iadesini engellemek maksadıyla senatörlere ve başkan adayı Hillary Clinton'a bağış adı altında gönderilmiştir" ifadesinin yer alması dikkat çekti.

Başkanlık yarışında Clinton'u finanse eden terör örgütü başı Fetullah Gülen ve taraftarları da yaptığı açıklamalarda sürekli ABD seçimlerini işaret ederek 'Kasım' ı bekleyin' sözleriyle Clinton'un başkan seçilmesi sonrasında Türkiye'deki 'mevcut hükümetin değişeceğine' dair hayaller kurdu. FETÖ'cü tutukluların kendi aralarındaki yazışmalarda da 'ABD Başkanı seçilecek bir kadının kendilerini kurtaracağına' ilişkin rüya ve notlar dikkat çekti.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAYABİLİR

Dünkü seçim sonuçlarının ardından, FETÖ'nün 'Kasım rüyası' biterken, Clinton'un seçim kampanyasını finanse etmek için Türkiye'den toplanan himmet paraları da boşa gitti. Uzmanlar, Clinton'u finanse eden FETÖ'cüleri iade etmeyerek siyasi karar veren Obama yönetiminin aksine 'İslamiyet'i siyasete kullananlara tavır alan' yeni başkan Trump'un terör örgütüne karşı hukuki süreci başlatacağı görüşünde. Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Beril Dedeoğlu, "ABD'deki mevcut yönetim, FETÖ'nün iadesini bir siyasi pazarlık aracı olarak kullanıyordu. Anladığım kadarıyla Trump, normal hukuki süreci başlatacak. Çünkü FETÖ, Trump'un kategorik olarak karşı çıktığı bir insan profili" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.