Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Trump, Paris'i Almanya'da sanıyormuş!

ABD’de başkanlık yarışının Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından Donald Trump yeni bir gaf daha yaptı. Fransa’da yaşanan bir gelişme ile ilgili tweet atan milyarder işadamının, “Paris’i Almanya’nın bir kenti sandığı” ortaya çıktı.

Fransa’nın başkenti Paris'te, dün, üzerinde bomba düzeneği olduğundan şüphelenilen bir kişi polis merkezine girmeye çalışırken öldürülmüştü. Öldürülen kişinin üzerindeki bomba düzeneğinin sahte olduğu ortaya çıkmış; olay, “potansiyel terör saldırısı” olarak tanımlanmıştı.

Ders verecekti ders konusu oldu

Fransa'da yaşananları duyan emlak zengini Donald Trump bir tweet attı. Trump, “Paris polis merkezinin içinde bir kişi vuruldu. Terör tehdidinin en yüksek seviyede olduğu duyuruldu. Almanya tam bir keşmekeş – büyük suç. Akıllı olun!” yazdı.


Bu tweet üzerine sosyal medya tam anlamıyla ‘yıkıldı’. Yapılan yorumlara bakılırsa herkes, ABD'ye başkan olmaya aday bir kişinin, Avrupa’nın en önemli başkentlerinden Paris'in nerede olduğunu bilmemesi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Sosyal medyada "Birisi Donald Trump'a harita alsın" yorumu sıklıkla yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.