Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Türk görgü tanığı: Kadın gözünden vuruldu, kafasını tutarak yere düştü
Fransa'daki katliamın yaşandığı Bataclan konser salonundan sağ kurtulan Türk Fahmi B. "Ben sahne önündeydim, bir anda havai fişeğe benzer sesler duydum. İlk anda bunu gösterinin bir parçası zannetim. Sonra arkama döndüm ve bir kadının gözüne kurşun isabet ettiğini gördüm. Kafasını tutup yere yıkıldı" dedi.


Fransa’nın başkenti Paris’te bir konser salonu ile bazı restoran ve barlarda silah ve bombayla 6 ayrı saldırı gerçekleştirildi. The Guardian, kent genelindeki saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 158 olduğunu aktarırken, 80'i ağır olmak üzere 200'den kişinin yaralandığı açıklandı. Bataclan konser salonunda rehine alınan 118 kişinin öldüğü belirtildi.

Fransız Liberation gazetesine konuşan ve adının Fahmi B. olduğu belirtilen 23 yaşındaki Türk Bataclan'daki anları şöyle anlattı:

"Ben sahne önündeydim, bir anda havai fişeğe benzer sesler duydum. İlk anda bunu gösterinin bir parçası zannetim. Sonra arkama döndüm ve bir kadının gözüne kurşun isabet ettiğini gördüm. Kafasını tutup yere yıkıldı. Sonra herkes yerlere yattı, silah sesleri duyuluyordu. Saldırganlar yerlere yatan insanlara rastgele ateş ediyordu. Herkes ölü taklidi yapmaya çalıştı ama bir şey fark etmedi. Ben fetüs pozisyonunda yatıyordum ama birilerinin cesedi ayaklarımı hareket ettirmeme engel oluyordu. Sonunda ayakkabılarımı ayağımdan sıyırıp, yaralı üç kişiyle birlikte sahne arkasındaki çıkışa doğru koştum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.