Öne Çıkanlar abd terörist terör örgütü son dakika açıklama

Türkiye'yi Rusya konusunda uyardı
ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Türkiye ile Rusya'nın 'özür mektubu'ndan sonra başlayan, El Bab'daki operasyonları ve Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'un suikastını da kapsayan süreç içindeki yakınlaşmasını değerlendirdi.

"KİMSE ABD KADAR TÜRKİYE'YE SAYGI DUYMADI"

Büyükelçi Bass şunları söyledi:

Türk basınında son dönemde gördüğüm ve rahatsız edici bulduğun şeylerden biri de, ABD’nin Türkiye’yi bir şekilde parçalamak istediği ya da Türkiye’nin başarısız olduğunu görmek istediği için Türkiye ve Rusya arasındaki yakınlaşmayı bir şekilde baltalamak istediğine dair iddialar. Hiç kimse Türkiye’nin egemenliğine ve toprak bütünlüğüne Amerika Birleşik Devletleri kadar bağlı olmamıştır.

"RUSYA'YA DİKKAT EDİN"

Buna karşın, Rusya hükümeti ise uluslararası sınırları değiştirmek ve başka bir ülkenin bir kısmını ilhak etmek amacıyla son yıllarda askeri güç kullanmış olan tek Avrupa hükümetidir. Dolayısıyla, Türkiye’nin Rusya’yla ilişkisini ilerletirken ve yeniden geliştirirken bu gerçekleri de göz önünde bulundurmayı sürdürmesini umuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Son yüzyılda ikisinin de neler yaptıklarını dünya gördü ve yaşadı. Kuzey Kore güney Kore, Vietnam, Kamboçya, orta ve Güney Amerika, Afrika, uzak ve yakın Doğu... Kısacası dünyayı üzerinde yaşanması ya çok zor veya imkansız hale getiren sorumlulardan/canavarlardan sadece ikisi ki daha yanlarında İngiliz'i , Fransız'ı, Alman'ı, İsrail'i... Var da var. Tencere dibin kara seninki benden kara demiyor da ABD yi mi övüyor?

Avatar
Ramazan yalcin 7 yıl önce

ABD SIZ DEYILMISUNIZ TURKIYEDE PKK SURIYEDE YPG YI DESTEKLEYEN SONUNUZ GELDI

Avatar
Mahmut 7 yıl önce

Konuşmaya devam et sen. Her konuşmanla bu millet senden daha çok tiksiniyor. Kendini sömürge valisi sanıyorsun ama o dilini kopartırlar birgün inş.

Avatar
Süvari 7 yıl önce

Jon amca rahatsız olmasın Türkiye'nin bütün lugune en ufak bir taciz esnek misli ile bedel alır burası Türkiye Burda Türk askeri cok

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Allahım sizlerle dosluk kurdurmasın Bize şimdye kadar en büyük kötülük ABD den gelmiştir müslümanlara en büyük kötülük sizlerden geldi biri rus biri abd hanginiz iyi

Avatar
Sarı osman 7 yıl önce

Bu serefsiz suikastcinin erbil deki cia yakinlarinda sinyal.alinmıştır bunlarin rahatsizlıgı bizim yaptigımiz belli olmasin diye ört bas etmiye çalışıyolar bu dupe düz tehtitdir türkiyeye

Avatar
Erdoğan 7 yıl önce

Biliriz Abd toprak bütünlügüne saygısını afkanistan ırak mısır libya iyi bilir

Avatar
Osman çakır 7 yıl önce

Abd nin demokrasisini gördük ırakta afganistanda libyada bizim Abd nin demokrasisine ihtiyacımız yok.Dünyayı rahat bırakın pis amerikalılar.hepinize lanet olsun