Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş Süha Tarık eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı

Üretim durma noktasına gelince Rusya geri adım attı
Türkiye'ye yönelik gümrük uygulaması nedeniyle Saint Petersburg'taki otomotiv üretiminin durma noktasına gelmesi üzerine, ithal edilen ürünlerin bir kısmı gümrüklerden geçmeye başladı.

Rus haber ajansı TASS'ta yer alan habere göre, Saint Petersburg Endüstriyel Politikalar Komitesi Başkanı Maksim Meiksin, Türkiye'den ithal edilen otomotiv parçalarının gümrüklerden geçmeye başladığını belirtti.

Saint Petersburg'ta faaliyet gösteren Toyota firması için 11, Bosch-Siemens firması için ise 2 konteynerin gümrükten geçtiğini belirten Meiksin, diğer konteynerlerin ise gümrük kontrol merkezinde bulunduğunu ifade etti.

Meiksin, geçtiğimiz hafta Türkiye'den ithal edilen otomotiv parçalarının gümrüklerde bekletilmesi nedeniyle Saint Petersburg'daki otomotiv üretiminin durabileceğini belirtmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

sakın ha göndermeyin şerefsizlere