Öne Çıkanlar abd terörist terör örgütü son dakika açıklama

"World of Warcraft" filminin teaser'ı yayınlandı! İşte ilk görüntüler - İZLE
Blizzard’ın MMO’su World of Warcraft’ın merakla beklenen filmiyleyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlıyor. Warcraft filmi 10 Haziran’da gösterime girecek olan filmin teaser videosu paylaşıldı. Videoda filmden ilk görüntüler yer alıyor. 



WARCRAFT FİLMİNİN KONUSU

World of Warcraft evreninde geçen film insanlarla orklar arasındaki çatışmayı konu alacak ve filmin odağında Durotan, Anduin Lothar olacak. Film World of Warcraft oyununda yer alan pek çok yerde geçecek. Alliance yani müttefik tarafının ana karakteri olan Sir Anduin Lothar’ı Vikings dizisinden tanıdığımız Travis Fimmel canlandırıyor. Lothar krallığı korumak için her şeyşini feda eden bir şövalye.

Orkların ana karakteri olan sürgündeki Frostwolf klanının şefi Durotan, ailesini ve halkını Gölge Konsülü’nden kurtarmak için savaş veriyor. Durotan’ı son olarak Fantastik Dörtlü filminde rol alan Tobby Kebbell canlandırıyor.

Bunların dışında Warcraft filminde Ben Foster (Magus Medivh), Dominic Cooper (Kral Llane Wrynn), Ben Schnetzer (Khadgar), Ruth Negga (Leydi Taria Wrynn), Dylan Schombing (Prens Varian Vrynn), Callum Keith Rennie (Moroes), Robert Kazinsky (Orgrim Doomhammer), Daniel Wu (Gul’dan), Clancy Brown (Blackhand The Destroyer), Terry Notary (Grommash Hellscream) ve Anna Galvin (Draka) yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.