Öne Çıkanlar zırhlı ambulans ibrahim cevahir hayatını kaybetti Diyanet İşleri Başkanlığı merkel tehdit resi filmi izlei

Yangın İsrail ekonomisini çökertti!

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı Kurumu'nun yayımladığı rapora göre, İsrail'de çıkan orman yangınları sebebiyle ikisi ağır 125 kişinin yaralandı.

BİNLERCE BİNA ZARAR GÖRDÜ



Yangınların en yoğun olarak yaşandığı bölge olan Hayfa'da Belediyesi'den yapılan yazılı açıklamada ise bin 784 dairenin zarar gördüğü belirtildi.

BİNALARIN HASARI 130 MİLYON DOLAR



Sayıları 500'e varan özel mülkiyetlerdeki zararın ise yaklaşık 130 milyon dolar olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca mağdurlardan 270 kişinin kentteki otellerde misafir edildiği açıklandı. Açıklamada ayrıca, belediyenin yetkisi dahilindeki arazilerden 2 bin 800 dönümün yandığı bilgisi verildi.


YANGINLAR BÜYÜK ORANDA KONTROL ALTINDA!

İsrail polis sözcüsü Micky dün, salı gününden bu yana devam eden yangınların büyük oranda kontrol altına alındığını duyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin 7 yıl önce

Yüce Allah kâfirlere hilekârlara buyuruyorki sizim hesabınızın üzerinde de bir hesap vardır. Hani inkar edenler seni bağlayıp hapsetmek, öldürmek veya (Mekke'den) Peygamberimizi çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarken Allah da tuzak kuruyordu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. İşte kâfirler Filistinli Müslüman ları Filistinlinden çıkarmak yok etmek için her hileye ve canlarına ve mallarına kast edip ezanı susturmak için her hileyi deniyor
Her şey yüce Allah iradesi ile oluyor (Allah-u ekber)