Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

YPG Rusya'yı tehdit etti!
Rusya savaş uçakları sivil Arap unsurlara saldırı düzenlerken yanlışlıkla YPG/YPJ Kadın Kollarının kampını yerle bir etti. Genelkurmay kaynaklarından alınan bilgiye göre, vurulan kampın YPG’nin önemli bir karargahı olduğu anlaşıldı.

Çok sayıda kayıp veren YPG'de büyük bir şaşkınlık yaşandı. YPG kanadından yapılan açıklamayla, Rusya tehdit edildi, benzer bir olayın tekrarlanması halinde çok ciddi tedbir alınacağı vurguladı.

RUSYA YPG'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Rusya ise, YPG'den özür diledi, pilotların yanlış koordinat tespitinden dolayı hata yaptığını itiraf etti. Suriye de Rus pilotların geçtiğimiz günlerde rejime ait önemli bir depoyu yanlışlıkla imha ettiğini duyurdu.

"TEKRARLANMASI HALİNDE İLİŞKİYİ BİTİRİRİZ"

Suriye rejimi ise bu hatanın kendilerinden kaynaklanmadığını, tamamen Rusya’dan kaynaklandığını ve Rus pilotların geçtiğimiz günlerde de Suriye rejimine ait önemli bir depoyu yanlışlıkla imha ettiğini ifade etti.

YPG kanadı ise önemli bir kayba yol açan bu olay benzeri bir gelişmenin bir daha tekrarlanması halinde çok ciddi tedbir alacaklarını ve ilişkilerini bitirebileceklerini vurguladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
curcuna 8 yıl önce

İnşAllah bir daha bombalar rusyada birbirinizi yersiniz.

Avatar
ihsan 8 yıl önce

Çek şarabı vur ypg yi .... yeyun birbirinuzi aq

Avatar
Mr k 8 yıl önce

Ne guzel iT iti vurmus her ikiside geberip gidecekler surum surum surunecekler Türkiye ye Kim kin besledi de iki yakasi Bir araya geldi Allah belalarini veriyo vesselam

Avatar
suomi finland 8 yıl önce

Önemli değil,olsun bilerek olsun. Bu dünyanın bu tip pislikleri Allahın izniyle temizleniyor Rabbim daim eylesin bu pis necis mahlukların temizliğini. Amin inşAllah amin. Rabbime hamd ve yüzbinlerce şükürler olsun. Allahım vatanım Türkiye'yi ve İslam alemini müzaffer eylesin. Amin inşAllah amin.

Avatar
yalnız Kurt 8 yıl önce

Elli gram götunuzle rusyaya ne yaparsinizki ..zaten kocaniz severde s....de