Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Yunanistan'daki 8 hain için şok karar!

FETÖ darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan'a kaçan 8 askerin siyasi sığınma taleplerine ilişkin mülakatları bir ay ertelendi.

Askerlerin avukatlarından İllia Marinaki, mülakatların 19-25 Ağustos'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Savunmalarını hazırlamak için ek süre talep ettiklerini belirten Marinaki, "Durumun nasıl değişeceğini ve idam cezasının yeniden getirilip getirilmeyeceğini görmek için bu ek süreyi istedik. Bu ertelemeyi aldığımız için mutluyuz. Daha fazla delil sağlamak için vaktimiz olacak. Ayrıca, Türkiye'deki askerlere nasıl muamelede bulunulduğunu ve ailelerinin ne durumda olduğunu görmek için zaman kazandık." açıklamasını yaptı.

"İDAMDAN ENDİŞE EDİYORUZ"

Marinaki, askerlerin geri gönderilmeleri halinde hayati tehlike içinde olabileceklerini iddia ederek, "Bana büyük bir endişe içinde olduklarını söylediler. İdam cezası geri getirilmese bile, ölmek için yalvaracak kadar işkence görmekten korktuklarını ifade ettiler." şeklinde konuştu.

YUNANİSTAN'IN AMACI NE?

Atina yönetimi kaçak hain askerlerin iadesine yönelik Ankara'ya sıcak mesajlar gönderirken bir anda nasıl oldu da yan çizmeye başladı.. İddiaya göre darbenin planlayıcılarından biri olan ABD'li ajan Graham Füller darbe başarısız olunca o gece Yunanlıları taşıyan helikopterle kaçtı. Yunanistan'a inince ABD'li yetkilileri Füller'i teslim aldı. ABD bu yolculuğun duyulmasını istemediği için Yunanistan'a kaçan vatan hainlerinin iade edilmesine karşı çıkıyor...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Asım Yazıcı 8 yıl önce

Edirneden yürümeye başlarsak 1 gun de yunanistan dayiz biz gidip alalim

Avatar
Mehmet Öz 8 yıl önce

Hainler verilmezse bizde suriyeli sıgınmacıları yunanistana göndeririz

Avatar
Serdar 8 yıl önce

Vermesine biz gider almasını biliriz

Avatar
Sadık yasak 8 yıl önce

Bu şerefsizleri Yunanistan vermezzse biz gidip alalım
Yunanistan bir avuçtur

Avatar
Alihan Ayyildiz 8 yıl önce

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan al gel desin Yunanistan'da alırız sorun yok.

Avatar
İbrahim 8 yıl önce

Bu hainlere kucak açan herkes serefsizdir bok yeme yunanistan hainleri teslim et Türk milleti asil oldugukadarda bunu sizin yanınıza bırakmayacak kadar kudret sahibidir

Avatar
Ramazan 8 yıl önce

Evet yunanlilara cikarma yapmamiz sart oldu buda bi bahane olsun

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Gelmezlerse..Bütün aile fertlerini içeri alıp işkence yapılacağını bildirelim.