Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Başbakan açıkladı: Zorunlu hale getiriyoruz

İşte o konuşmadan satır başları:

Eşim Semiha hanım öğretmen olduğu için öğretmenlerin ruh dünyasını öğrenme imkanım oldu. Bu mesleğin nasıl fedakarlıklarla yapıldığına yakından şahit oldum. Bütün öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Böyle yüce bir görevi azimle yürüttüğünüz için hepinize milletim adına müteşekkirim.

ARTIK EN BÜYÜK YATIRIM SAVUNMAYA DEĞİL, EĞİTİME

Bugün eğitimin bir ülke için ne kadar önemli olduğunu anlayan bir yönetim var. Bizler eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapıldığını biliyoruz. 2002 yılında göreve geldiğimiz ilk günden beri eğitime öncelik verip en büyük yatırımları eğitime yaptık. Artık bütçede en büyük payı savunma değil eğitim alıyor.Bugün eğitime ayırdığımız bütçe 122 milyar 500 milyon TL

561 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILDI

Eğitim camiamızın insan sayısı dünyanın bir çok ülkesinden daha fazla. Doğru yolda ilerlediğimize eminiz. 14 yılda 561 bin öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdik. 3 bin 300 engelli kardeşimizi meslek hayatına kazandırdık.Eğitim kalitesini yükselmek için bir çok düzenlemeye imza attık.

ZORUNLU HALE GELİYOR

Önümüzdeki dönemlerde okul öncesi eğitimi zorunlu hale getireceğiz. Sabahçı, öğlenci uygulamasını ortadan kaldırıp tam gün eğitime geçeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.