Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C A spor

Beşiktaş Rus rakibini elinden kaçırdı: 1-1

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Rusya'da Lokomotiv Moskova'nın konuğu oldu. Güçlü rakibini adeta elinden kaçıran siyah beyazlı ekip sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

QUARESMA İLK 11'DE


Şenol Güneş son oynanan Çaykur Rizespor maçı kadrosundan sadece 1 değişiklik yaptı. Olcay Şahan'ın yerine Ricardo Quaresma'yı sahaya sürdü. Beşiktaş'ın sevilen eski oyuncusu Fernandes ise ilk defa eski takımına karşı mücadele etti.

ZEVKSİZ İLK YARI

İlk yarı futbol severler için kabus gibi geçti. Neredeyse hiç pozisyon yoktu.

İKİNCİ YARI BAMBAŞKA

İkinci yarıda ise ilk yarının aksine çok hareketli ve bol pozisyonlu geçti. Rusya temsilcisi 54. dakikada Maicon'la 1-0 öne geçti. 64. dakikada ise sahneye Beşiktaş'ın süper yıldızı Mario Gomez çıktı ve durumu eşitleyen golü attı. Maçta başka gol olmayınca iki takımda bir puana razı şekilde staddan ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.