Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

MEB personeli referandum öncesi zorunlu hizmet affı bekliyor
2010 yılı Mayıs ayında çıkartılan zorunlu hizmet affının üzerinden yaklaşık 7 yıl geçti. Her 10 yılda bir çıkartılan zorunlu hizmet affı (doğu affı) referandum öncesinde tekrar gündeme getirildi. Zorunlu hizmet yükümlüsü olan öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanlığına zorunlu hizmet affı çıkartılması yönünde talepleri artmaya başladı. 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa ve Başkanlık referandumu öncesinde seslerini duyurmaya çalışan öğretmenler doğu affının çıkması için AK Parti Milletvekilleri başta olmak üzere TBMM Eğitim komisyonu üyesi vekillere mektup yazarak, e-posta atarak ulaşmaya çalışıyor.





Zorunlu hizmet affı için 2016 yılında da öğretmenlerden talepler oluşmuş sözleşmeli öğretmen ataması ile birlikte MEB’den son dakikaya kadar doğu affı konusunda müjde beklenmişti. Zorunlu hizmet affı 2017 yılında Referandum öncesi çıkarılması adına çalışmalar devam ediyor. Kısa sürede 20 bin rakamına ulaşan sosyal medya grubunda zorunlu hizmet affı için öğretmenler ortak çalışma yürütmektedir. Zorunlu hizmet affı ne zaman olur, doğu affı ne zaman çıkar bilemiyoruz ancak referandum öncesi öğretmenler girişimlerini hızlandırdılar.

Kaynak: ogretmenlericin.com


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müslimet Cengiz 7 yıl önce

Zorunlu hizmet affı istiyoruz! Sayın Cumhurbaşkanımuza güveniyoruz

Avatar
Öğretmen 7 yıl önce

Zorunlu hizmet affı istiyoruz ve artık Bakanlığımızdan bir açıklama duymak istiyoruz

Avatar
matematik 7 yıl önce

Zorunlu rotasyon mağduriyettir. Af istiyoruz

Avatar
Pamir Dernek 7 yıl önce

#ÖğretmenlereZorunluHizmetAffınaEVET

Avatar
nedim 7 yıl önce

zorunlu hizmet affı istiyoruz