Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

TEOG'da Fen Bilgisi sorularından biri iptal edildi

 2015 TEOG 26 Kasım Fen Bilgisi sorularından biri iptal edildi. Peki, Hangi Fen bilgisi sorusu iptal edildi? Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG birinci dönem ortak sınavlarının Fen ve Teknoloji testi A kitapçığı 13’üncü sorusunun iptal edildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavları sona erdi. 2015 TEOG 26 Kasım Fen Bilgisi sorularından biri iptal edildi. Peki, Hangi Fen bilgisi sorusu iptal edildi?

TEOG'da Fen Bilgisi sorularından biri iptal edildi

Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG birinci dönem ortak sınavlarının fen ve teknoloji testi A kitapçığı 13’üncü sorusunun iptal edildiğini açıkladı. Binlerce öğrencinin iyi bir liseye girmek için yarıştığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan birinci dönem ortak sınavlarının fen ve teknoloji testindeki bir soru iptal edildi. Uzmanlar, A kitapçığı 13’üncü sorusunun birkaç yanıtı olduğunu iddia etmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı da sorunun iptal edildiğini açıkladı.

İptal edilen soru şöyle: 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.