Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Boydak Holding TUSCON'la bağını kopardı! Boydak ailesinden geri adım...
Cemaat operasyonları kapsamında baskına maruz kalan Kayseri'de faaliyet gösteren Boydak Holding geri adım sayılabilecek bir karar aldı.  Başkan Vekili Mustafa Boydak Twitter’dan bir açıklama yaparak "terör örgütüne finansman sağlamak" iddiasıyla baskın düzenlenen TUSKON ile ilişkilerini kestiklerini duyurdu. 

Boydak Holding Başkan Vekili Mustafa Boydak Twitter’dan bir açıklama yaparak TUSKON ile ilişkilerini kestiklerini duyurdu


Boydak Holding Başkan Vekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak,Twitter hesabından bir açıklama yaparak Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile ilişkilerini kestiklerini duyurdu. Boydak, önceki gün ‘terör örgütüne finansmak sağlamak’ iddiasıyla baskın düzenlenen TUSKON’dan ayrıldıklarını“Bundan böyle herhangi bir cemaat ve camia ile anılmak istemiyoruz. Çeşitli STK’larda şirketlerimiz adına görev alan arkadaşlarımız ilgili kurumlardaki konumlarını gözden geçirmiş olup eksiklerini tamamladılar. Kamuoyunda soru işareti oluşan STK’lardan arkadaşlarımız teşekkür ederek şirketlerimizin üyeliklerini sonlandırmak yoluna gitmişlerdir” sözleriyle açıkladı.
“Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir” diye devam eden Boydak, “Devletimizin ve hükümetlerin destekleriyle bugünlere geldik, devletimizin kurum ve kuruluşlarına saygıyla bağlıyız” ifadelerini kullandı.


"YIL BİTMEDEN HEDEFE ULAŞTIK"



Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2015’e ilişkin bir değerlendirme yaparak, grubun lokomotifi olan mobilya sektöründe yıl sona ermeden hedeflerine ulaştıklarını, İstikbal, Mondi ve Bellona markalarıyla 120 milyon lira yatırımla 107 yeni mağaza açtıklarını dile getirdi.Boydak 2015’i yüzde 15 büyüme ve 7 milyar lira ciroyla kapatacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.