Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Cumhurbaşkanı'ndan müjde
Erdoğan: ''OECD Türkiye’nin de içinde yer aldığı 8 devletin orta gelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha veriyorum; OECD Türkiye'nin de içinde yer aldığı 8 devletin orta gelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" açılışına İstanbul'dan telekonferans yöntemiyle bağlanarak bir konuşma yaptı.

OECD'DEN TÜRKİYE MÜJDESİ

"OECD Türkiye'nin de içinde yer aldığı 8 devletin orta gelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı”

AVRUPA HESAPLAMA SİSTEMİNİ GEÇTİK

“2023 hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz” diyen Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı.

SİZE BİR MÜJDE VERİYORUM DEDİ VE AÇIKLADI

Şimdi size bir müjde daha veriyorum; OECD Türkiye'nin de içinde yer aldığı 8 devletin ortagelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı. Elbette sıkıntılarımız var. Sınırlarımızın içinde ve dışında adeta yeni bir istiklal harbi veriyoruz. 15 Temmuz ihanetini unutmadık. Burada verdiğimiz kayıpları unutmadık. Şehitlerimizi, gazilerimizi, terörle mücadelede yaptığımız fedakarlıkları unutmadık. Ama bütün bunlar ülkemizin aynı zamanda gelişmeye, kalkınmaya, büyümeye devam ettiği gerçeğini de ortadan kaldırmıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.