Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Hürriyet Koç'u da kızdırdı! Ali Koç hurriyet.com.tr'nin haberini eleştirdi
 

Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, Hürriyet'in yaptığı habere sert tepki gösterdi

B20 Zirvesi sonunda B20 Çalışma Grubu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, Fiba Grubu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Coca Cola Dünya Başkanı Muhtar Kent, B20 görev güçlerinin basın toplantısında, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantı sonunda oturumu yöneten Hisarcıklıoğlu'ndan söz isteyerek, mikrofonu alan Ali Koç, "Bunu söyleyip söylememe konusunda toplantı boyunca düşündüm. Sonunda söylemeye karar verdim. Toplantı esnasında telefonuma, pek çok mesaj, mail düştü. Hürriyet Gazetesi'nin internet sitesinde sabah cumhurbaşkanımızı dinlerken çekilmiş hoş olmayan bir fotoğrafı koymuşlar. Hepimiz aynı gemideyiz. Ben bu şekilde haber yazılmasını çok ucuz ve yakışıksız görüyorum. Daha sonra haberi kaldırmışlar. Ancak bu tarz habercilik çok yakışıksız. Daha fazla da bir şey söylemeyeceğim" açıklamasında bulundu.



Hürriyet'in internet sitesinde yer alan bir fotoğrafta, patronlar sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ciddiye almıyor gibir bir algı yaratılmaya çalışılırken, söz konusu fotoğraf daha sonra kaldırılmıştı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.