Öne Çıkanlar pelin batu ağladı azeri vekil cıa ajanı mistura skip schipper

S&P Rusya ve 8 Avrupa ülkesinin notunu açıkladı

Standart & Poor's Avusturya'nın kredi notu ''AA+'', not görünümü ''durağan'', Danimarka'nın kredi notu ''AAA'', not görünümünü ''durağan'' ve Rusya'nın kredi notu ''BB+'', not görünümü ''negatif'' olarak belirlendiğini açıkladı...

Ayrıca, Avrupa'nın en yavaş büyüyen ikinci ülkesi Finlandiya'nın kredi notu ''AA+'', not görünümü ''negatif'', Portekiz'in kredi notu ''BB+'', not görünümü ''durağan'' ve Macaristan'ın kredi notu ''BB+'', not görünümü ''durağan'' seviyesinde korundu.

Son olarak, Lüksemburg'un kredi notu ''AAA'', not görünümünü ''durağan'', Litvanya'nın kredi notu ''A-'', not görünümünü ''durağan'' ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin kredi notu ''BB+'', not görünümü ise ''pozitif'' olarak bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.