Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

TÜSİAD'dan hükümete kayyum uyarısı
Şirketlere kayyum atanmasına dayanak yapılan suçlar listesi yeni yargı paketiyle genişletildi.
Son olarak Cihan Haber Ajansı, Zaman Gazetesi ve Fatih Üniversitesi gibi FETÖ'nün kurumlarına kayyum atamaları yapılmıştı. TÜSİAD FETÖ'nun kurumlarına gelen kayyum atamalarından rahatsız oldu.

"TİCARET HAYATI VE ÖZEL MÜLKİYET AÇISINDAN RİSKLİ"

TÜSİAD, Danıştay ve Yargıtay'ın yapısında köklü değişiklikler öngören yasa tasarısının içinde yer alan tek maddeyle neredeyse tamamen değiştirilen kayyum uygulaması ile ilgili düzenlemenin, başta ticaret hayatı ve özel mülkiyet hakkı alanlarında olmak üzere doğurabileceği önemli riskler açısından yeniden değerlendirilmesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

"KAYYUMA NEDEN OLACAK SUÇLAR LİSTESİ GENİŞLEMESİN"

TÜSİAD tarafından yapılan basın açıklamasında yeni yargı paketinin öngördüğü halde şirketlere kayyum atanmasına neden oluşturan suçlar listesinin ve kayyumun yetki alanının genişleyecek olmasına dair "Kayyum atamasına yönelik bu tip önemli ve ağır sonuçlar doğurabilecek bir düzenlemenin, ilgili düzenleyici otoriteler ve ilgili paydaşların aktif katılımı ile uzun ve titiz bir değerlendirme sürecinden geçerek hazırlanmış olmasının gerektiğini düşünmekteyiz" dendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan 8 yıl önce

Bunlardan bıktık artık nerde vatana ihanet var içimizdeki vatan hainleri sahipleniyor şunu unutmayın zenginlik hayatı yaşayan ve garibanin hakkını yiyen kesim bu ülkede 3 tane zengin var ve unutmasinlarki bu ülke onlara çok şey verdi servet mal mülk daha ne isterlerse ama şunu unutmasinlar ü ülkede savaş çıkarsa bilsinler ki ilk kurşunu bunlar yiyecek gariban halk tarafindan