Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Beykoz'da domuz paniği! 1 kişi yaralı


Beykoz sahilde saat 11.00'da denizden çıkıp vatandaşlara saldıran yaban domuzu paniğe yol açtı. Vatandaşlar, etrafa kaçışarak kendilerini domuzdan korumak istedi.

1 KİŞİ YARALANDI

Domuz önce sahildeki vatandaşlara sonra da dükkânlara saldırdı. Saldırıda iddialara göre bir vatandaş yaban domuzu tarafından ısırıldı. Bir köpeği de yaraladığı belirtilen yaban domuzu vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Domuz daha sonra dükkânlara saldırdı. Esnaf domuzun saldırısından korunmak için iş yerlerinin kapılarını kapattı. Güvenlik kamerası görüntülerinde vatandaşların yaban domuzunu görüp kaçışmaları ve domuzun bir iş yerine girmek için cama kafa attığı görüldü. 2 defa kapıya çarpan yaban domuzu daha sonra ara sokaklardan ormanlık alana doğu insanları kovalayarak kaçtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.