Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Dağlıca saldırısında yaralanan Ömer İsi'den haber var


Yüksekova - Dağlıca'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 16 askerin şehit edildiği saldırıda yaralanan 22 yaşındaki Denizlili Astsubay Ömer İsi'den iyi haber geldi.

Tavas'ın Alpa Mahallesi Muhtarı Mehmet Örki yaralı askerle telefonla konuştuğunu söyledi. Astsubay İsi'nin sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

"Astsubayımızın durumu çok iyi. Van Asker Hastanesi'nden bugün taburcu olmuş. Kendisiyle telefon görüşmesi yaptım. Sağ kalçasından yaralanmış ve vücudunun bazı yerlerinde sıyrıklar oluşmuş. Bana, 'Mayınlı saldırıda üç zırhlı araç havaya uçtu. Durumum iyi ama şehitlere çok üzüldüm' diyerek fazla konuşamayacağını söyledi. Şehitlerimize çok üzüldük. Milletimizin başı sağ olsun. Hemşerimiz Ömer İsi'den aldığımız haber ise biraz olsun bizleri rahatlattı."

Ömer İsi'nin 3 ay önce sözlendiği ve iki ay önce de görevine başladığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.