Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Atatürk Havalimanında meydana gelen intihar olayının esrarı çözülebilmiş değil. Ancak canına kıyan 50 yaşındaki kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

50 yaşındaki BBC çalışanı Jacky Sutton İstanbul Atatürk Havalimanında esrarengiz bir şekilde öldü. Kadının cesedi dış hatlardaki tuvaletin arkasında asılı bir şekilde bulundu.

İşte Sutton'un son halleri kameralara yansıdı. Sırtında çantası olan kadın işlemlerini yaptırdı. Sonra da giriş için yanlış bir turnikeye yönelince görevli uyardı. Uyarının ardından oradan ayrılan İngiliz kadının kimi zaman çevresine bakınması dikkat çekiyor.

Sutton görevlilere uçak bileti alması için parasının olmadığını söylediği ortaya çıktı. Ancak intihar eden kadının cebinden bilet almaya yetecek kadar para çıkması güvenlik güçlerini şaşırttı. Ayrıca kadının çantasından Kuran ve Tevrat'ında çıktığı açıkladıç 50 yaşındaki BBC çalışanının neden intihar ettiği çözülmeye çalışılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.