Öne Çıkanlar terör örgütü yaptı twitter neden yavaşladı türk halkı seçim günü fırtına

IŞİD'in korkunç planı ortaya çıktı!
DAEŞ'in G20 Liderler Zirvesi'nde eylem yapmayı planladığına yönelik veriler ele geçirildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Garı önünde 10 Ekim'de düzenlenen terör saldırısına ilişkin soruşturması kapsamında, DAEŞ'in G20 Liderler Zirvesi'ne yönelik saldırı planladığı yönünde dijital verilere ulaştı. 

Edinilen bilgiye göre, Ankara Garı önündeki terör saldırısının şüphelilerinin bilgisayarlarında polisin incelemesi sürüyor.

DAEŞ'İN KORKUNÇ G20 PLANI

Şüphelilere ait dijital verilerde, örgütün Antalya'daki G20 Liderler Zirvesi'nde eylem yapmayı, liderlerin kalacakları OTELLER ile turistik tesisler ve gece kulüplerine intihar saldırıları düzenlenmeyi planlandığına yönelik deliller bulundu.
Bunun üzerine uyarılan Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bazı kişilere yönelik operasyonlar gerçekleştirdi.
Örgütün, aralarında İstanbul, İzmir ve Antalya'nın da bulunduğu 18 ildeki 26 noktada eylem yapmayı amaçladığına, özellikle "sol marjinal grupların, Yahudilerin ve Alevilerin" hedef alınacağına yönelik delillere ulaşıldı.

Örgüt militanlarının, kısa aralıklarla düzenlenecek intihar saldırılarıyla 1 Kasım seçimlerinin yapılmamasını amaçladıkları da belirtildi.

"Her şehre bir iki tane adam yerleştirmemiz lazım"

Ankara'da sürdürülen soruşturmanın şüphelilerinden olan ve hakkında "yokluğunda tutuklama" kararı çıkarılan, DAEŞ'in sözde "Antep emiri" Yunus Durmaz'a ait dijital verilerde, "Abi, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, İskenderun, Mersin ve doğu illerinde bize eylem yapacak, ev ayarlayacak, bu bölgeleri bilen kardeşler lazım. Her şehre bir iki tane adam yerleştirmemiz lazım" notu bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.