Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

THY uçağında panik!
İstanbul-Barselona seferi yapan Türk Hava Yolları'na ait TK-1855 sefer sayılı uçağı Atatürk Havalimanı'ndan kalkışından bir süre sonra rahatsızlanan yolcu için Roma Havalimanı'da acil iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın TK-1855 sefer sayılı TC-JSR kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağı Barcelona seferini yapmak üzere saat 14.00'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak havalandıktan bir süre sonra uçakta bulunan yolculardan biri aniden rahatsızlandı. Yolcuya ilk müdahale uçakta yapılırken, uçağın kaptan pilotu Roma Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Uçaktaki yolcuların arasında THY Euroleague'de yarın akşam Barcelona Lassa ile deplasmanda karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı oyuncuları da bulunuyordu. THY uçağı hastalanan yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından Barselona seferini yapmak üzerine Roma Havalimanı'ndan havalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.