Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

1 Mayıs yürüyüşünde iğrenç ötesi pankart
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanacağı Bakırköy Pazar Alanı'nda son hazırlıklar yapılırken, DİSK ve KESK'in de aralarında bulunduğu bazı sendikalar ile STK'ların temsilci ve üyelerinin bulunduğu gruplar toplanmaya başladı.

Bakırköy'de yürüyüş yapan bir grup, imam hatipleri hedef alan pankart açtı. İmam hatipli öğrencilerin fotoğrafının yer aldığı dövizde, "İmam hatipler kaldırılsın. #Direneğitim" ifadeleri yer aldı.

İşte o pankart:




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmanli geliyor 8 yıl önce

Orqal ve Cekic ise bu adamlarin kimliklerini ortay koymus, Defolun gec olmadan kendi vataniniz Rusya ya gidin. BIzim Misafirperverligimizi kötüye kullanmayin.

Avatar
zzzzzz 8 yıl önce

Hepinizin anasını s......z

Avatar
yusuf ersan 8 yıl önce

Lan serefsizlerin evlatlari imamhatipliler sizin sulalenizimi s...picindolleri geberip gidince kopekler gibi cope birakilirsinjz insAllah

Avatar
Naim Canarslan. 8 yıl önce

Onlar imamhatiplerin kapanmasini istiyorsa.... Bizde Ankara daki mabeti Mercedes ANITKABRIN kapanmasini istiyoruz... Türk Milleti....