Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

1 milyon lira ödüllü terörist öldürüldü!
Edinilen bilgilere göre, 4 kişilik PKK’lı teröristlerin ilçe hükümet konağı başta olmak üzere ilçede bulunan polis ve korucu kontrol noktalarına saldırı yapacağı ihbarını alan Jandarma ve polis ilçe çevresinde kontrollerini arttırdı. Saldırganlar muş’un Altınova beldesi üzerinden Güroymak’a girmeyen çalışırken insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildi. Muş’un Hasköy İlçe Jandarma ve korucuların PKK’lılara teslim ol çağrısına ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 PKK’lı terörist öldürüldü, 2 PKK’lı terörist ise yaralı olarak olay yerinden kaçtı. Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyon kapsamında yaralı 2 PKK’lı teröristten biri Büvetli köyünde, diğeri ise Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesinde yakalandı.

SÖZDE EYALET SORUMLUSU DA ÖLDÜRÜLDÜ

Ölü ve yaralı olarak ele geçirilen PKK’lı teröristlerin üzerinden çıkan mühimmat ve saldırını ile ilgili inceleme yapan güvenlik güçleri yapılması planlanan saldırıyı bizzat sözde bölgenin Garzan Eyalet sorumlusunun planladığı ve saldırıya iştirak ettiği tespit edildi.

Saldırıyı planlayan sözde Garzan Eyalet Sorumlusu Hemgin Koçer kodlu C.A da etkisiz hale getirildi. Ödül yasasına göre Hemgin Koçer kodlu PKK'lı teröristin başına 1 milyon lira ödül konulduğu belirlendi.

Öte yandan, operasyon sonucunda 50 kilo gram patlayıcı madde, bir kanas keskin nişancı tüfeği, bir biksi otomatik tüfek ile 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 addet roket, bol miktarda mühimmat ele geçirildi.

 
Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.