Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye Tanap ıkby ışid gazetecileri öldürdü

100'den fazla yere eş zamanlı FETÖ baskını!

Operasyon kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Fatih, Şişli, Kağıthane, Pendik ve Şile ilçelerinde tespit edilen 100'e yakın adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Polisler, Kadıköy Acıbadem Caddesi üzerindeki bir siteye girdi. Sitede arama kararı bulunan bir daireye giren ekipler arama yaptı.

ÜNLÜ İŞADAMLARI LİSTEDE

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ev ve iş yeri adreslerinde arama gerçekleştirildiği öne sürüldü. Yine gözaltı listesinde Eroğlu Holding patronu Nurettin Eroğlu, Güllüoğlu Baklavaları'nın sahipleri Faruk Güllüoğlu ve Nejat Güllüoğlu'nun da bulunduğu ileri sürüldü. Bu işadamlarının adreslerinde de arama gerçekleştirildi.

Gözaltı listesinde TUSKON Başkanı Rızanur Meral'in de adı var... Rızanur Meral'in Erdoğan'a tehditler savurduğu konuşması ayakta alkışlanmıştı.. Meral şu anda kayıp...


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer 8 yıl önce

Bu serefsızlerın hepsını toplayın işte

Avatar
Bekir 8 yıl önce

Ewet the end.Rabbim devletimizi korusun.

Avatar
gardiyanları da mı almışlar :D 8 yıl önce

ne o tehdit savururken çok cesurdun, gardiyanlarınız da mı tutuklanmış, bence de kaçın siz ;) yoksa hayallerin bile yetmez size yapılacaklara içerde..

Avatar
Muglali 8 yıl önce

Burdan ihbar ediyorum yetkililer ilgilensin. Ordadaki toplantıda olanlardan birisi mugla Kavaklıdere de işadamı sami çoban.

Avatar
Arsen 8 yıl önce

Aynen hani aykta alkis tutuyordunuz ne oldu ovyunen gelin dugunde osurmusmu Bizim Bir Ata lafimiz var Abiiii hani Bir sarki var ya nerden sin firyuze nerden sin Alah Bizim Devletimize Miletinize Vatanimiza ve Sayin R.T.Erdogana Bir zarar vermesin Amin amin insalah Selamalekim