Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

15 Temmuz darbe girişiminde çocuklarını kaybeden şehit anneleri Habertürk ekranlarında canlı yayın konuğu oldu. Duygusal anların yaşandığı programda şehit Murat Akdemir'in annesi Nevra Hanım'ın sözleri herkesi ağlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile oğlunun sokağa çıktığını anlatan Nevra Hanım, Kuleli Askeri Lisesi önünde darbeye direnen oğlu Murat Akdemir’in FETÖ'cü askerler tarafından açılan ateşle şehit olduğunu söyledi.

BİR MERMİNİN UCUNDA MIYDI BENİM MURAT'IMIN HAYATI

"Bir merminin ucunda mıydı benim Murat'ımın hayatı..." diye soran şehit annesi, "Bunun cezasız kalmaması lazım. Her şeyin bir bedeli olmalı. Onlar bir hayata son vermenin bedelini er ya da geç ödemeliler. Benim acım dinmeyecek" dedi.

KARŞIMA ÇIKSA PARÇALAMAK İSTERİM

Acılı anne "Karşınıza geçse ne yaparsınız?" sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Ne yalan söyleyeyim, parçalamak isterim. Çünkü benim çocuğumun ciğeri dışarı çıkmıştı, kaburgası çıkmıştı. O benim birtane Murat'ımdı. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Bir gecede hayatımızı mahvettiler."



(Nevra Akdemir'in 15 Temmuz gecesi Kuleli Askeri Lisesi önünde darbeye direnirken şehit olan oğlu Murat Akdemir)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.