Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör Isaac Liev Schreiber

28 Şubat'ın kuklası Müslüm Gündüz'ü konuşturdular
28 Şubat sürecinde "İşte İslamcı figür bu" mesajını beyinlere oturtmak için 28 Şubat tetikçileri tarafından piyasaya sürülen Müslüm Gündüz, ilginç bir biçimde laiklik tartışmasının tam ortasında yine konuştu, hem de 18 yıl sonra, durduk yere..

"AK PARTİLİLER MÜSLÜM GÜNDÜZ'LE AYNI" DEDİRTMEK İÇİN PİYASAYA SÜRÜLEN PİYON

Çünkü tam da laiklik tartışmaları başlamışken Müslüm Gündüz gibilerin konuşturulması "Hükümet laiklik karşıtı, hepsi Müslüm Gündüz gibi" dedirtmek için alenen piyasaya sürüldü.

ERDOĞAN'A ÖVGÜLER DİZDİ(!)

Müslüm Gündüz durduk yere Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler dizdi.
İşte sözleri:
"Erdoğan'a kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü Erdoğan Mehdiyet hareketinin hazırlayıcısıdır, bu bunun şuurundan bir adam değil. Allah bunu bu işte istihdam ediyor. Arı bal yaparken dünyanın en kıymetli işini yapıyorum demiyor. Allah ihsan etmiştir o da yapıyor. Ben bunu 2003'ten beri söylüyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkün golgesi 8 yıl önce

Bu adamlar hangi Tiyatro aleminden ler. Ne kadar kazana biliyorlar. Kimden para aliyorlar,

Avatar
Söz bitti 8 yıl önce

Mit keske öldürseydi bu müslüm ibnesini
İnşAllah tutmayacak bu oyunda.