Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

3 yaşındaki Lara'dan şehit babasına ziyaret
 ADANA'da Ramazan Bayramı arifesinde şehit mezarlarını ziyaret eden yakınları duygusal anlar yaşadı.



Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, Asri Mezarlıktaki şehitliğe gelerek şehit yakınlarıyla birlikte dua etti. Şehit mezarlarına karanfil bırakılırken, acılı ailelere sabır dileyen Vali Demirtaş, bayramlarını da kutladı. Şehit yakınları temizledikleri mezar taşlarını okşayıp, gözyaşı döktü, dua etti.



BABASININ MEZARDAKİ FOTOĞRAFINI OKŞADI


Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bir eve tuzakladığı bombanın patlaması sonucu 12 Nisan 2016'da şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Kadir Demiryürek'in 3 yaşındaki kızı Lara da, kırmızı beyaz kıyafeti ve omzuna asılan Türk bayrağıyla babasının mezarına geldi. Yanında annesi Gülcan ve dedesi Musa Demiryürek'in de bulunduğu küçük kız, mezar taşındaki babasının fotoğrafını okşadı, bayramını kutladı. Babası şehit olduğunda henüz 19 aylık olan Lara'nın annesi Gülcan Demiryürek, "Kızım babasını çok severdi, babası da onu çok severdi. Tam hatırlamıyor babasını ne yazık ki. Arife gününde tarifi imkansız duygular yaşıyoruz" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.