Öne Çıkanlar abd terörist terör örgütü son dakika açıklama

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı Almanya'da havalimanında alıkonulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, bu uygulamaya misliyle karşılık verilebileceğini çok sert sözlerle duyurmuştu.

Dün akşam itibariyle başlayan uygulamayla birlikte Türkiye'ye gelen veya Türkiye'den çıkmak isteyen Alman diplomatlar bir süre bekletiliyor.

4 ALMAN DİPLOMAT UÇAĞINI KAÇIRDI

Pasaport kontrol noktasına gelen diplomatlar, geniş bir inceleme ve araştırma yapılmak için yaklaşık iki saat bekletildikten sonra geçiriliyor. Bu uygulama sırasında şu ana kadar dört diplomatik pasaportu taşıyan Alman diplomatın uçağını kaçırdığı öğrenildi.

ERDOĞAN: ŞİMDİ BUNLARA AYNISINI YAPMAK GEREKMEZ Mİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan olaya sert tepki göstermiş ve şu ifadeleri kullandı; "Teröristi alıyorsun ülkende misafir ediyorsun, ağırlıyorsun ama bu ülkenin TBMM Başkan Yardımcısını ve heyetini orada kapıda saatlerce bekletiyorsun. Şimdi bunlara aynısını yapmak gerekmez mi? Ondan sonra Erdoğan oluyor diktatör. Sen benim Meclis Başkan Yardımcıma, bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, senin polisin vesairen bunu yaparsa, benim buna aynısıyla mukabele etmem lazım. Bir defa, bütün oradaki personelin kimse, neyse bunlara gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukabele eder, etmek durumundadır. 50 dereden 50 türlü su getirirler bilirim. İşte teröristler cirit atıyor, hepsi orada. Avrupa ülkelerinde dolaşıyorlar. İsimlerini gönderiyoruz vesaire, yok, halen dolaşıyorlar orada. Hani bu terör örgütüydü? Bu terör örgütünün mensuplarını niye ülkenizde dolaştırıyorsunuz, bunlara buralarda niye bu kadar para toplatıyorsunuz?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 7 yıl önce

canım kurban bu adamın dibine

Avatar
Cevat 7 yıl önce

Helal sana reis. Can kurban sana...

Avatar
fatihb 7 yıl önce

ALLAH SANA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN AİLENLE VE SEVDİKLERİNLE ADAMIN HASI BÜYÜK ADAM REİSİM.SENİ ÇOK SEVİYORUZ ALLAH İÇİN.

Avatar
Hakiki turk 7 yıl önce

Bu hitlerin torunlarini fazla ciddiye almayin bunlar teroristleri yetistirip ulkemizi istedikleri gibi yonetmek ve avrupa dedikleri hacli ordularina muhtac ettirip kaynaklarimizi ve cografyamizi kendi istekleri dogrultusunda kullanmak istiyorlar,ne yazikki bunlara yardim etmekte olan chp li vekillerde var seref yoksunu satilmislar,ama reyisimiz bu icteki ve distaki kopekleri desifre etti,gereken yapilacak
Adalet yerini bulacak.

Avatar
Iso 7 yıl önce

REIS candir.

Avatar
cemal 7 yıl önce

Türkiyeye gelecek girecek olan Gazetecilerden turistlerden,
Yüklü bir vize ücreti alınsa ne güzel olur

Avatar
Bahar 7 yıl önce

Bu ne bicim haber - Diplomatlarin isimleri nerede - resimleri nerede? Inandikmi simdi? Gazeteciliginiz batsin sizin. Kaleminiz zaten kirik.

Avatar
Yunus emre tekçe 7 yıl önce

Chp merkele sahip çıkar şimdi :)
Ve bu madur meclis başkanı yardımcısınada sahip çıkmaz.
Gerçi chp'ye göre hdp, pkk, fetö, dhkpc, deaş, ve bilimum müslüman karşıtı tüm terör örgütleri mağdurdur sadece .
Birde chp'liler mağdur kılıçtar oğlunun kıvrak siyasetinden :)