Öne Çıkanlar azeri vekil mistura skip schipper kevin weil şenay köşdere

60 dk'lık yeni dizi "Börü"

  • "BU İŞİN BAŞROLÜ YOK"

    "Konsept bir iş, ilk defa böyle bir proje yapılıyor. Bu ilkin içinde, bu ekiple ve özellikle Alper'le daha önce çalıştığım için çok mutluyum. Daha önce görmediğimiz tarzda bir iş. Bu işin bir başrolü yok, ekip başrolde. İlk defa makyajsız bir işte oynuyorum, dublörüm yok her şeyi kendim yapıyorum. 

    Asena karakteri taş gibi sert, sağlam. Asla fire vermiyor. Bir olay sonrası kabuğunu kırıp duygularını gösteriyor. Ekibe bir parça mesafeli. Asena kendi içindeki derdi yüzünden ekipten biraz uzak kalıyor. Operasyonlarda birlikteler ve birbirleri için canlarını verirler. 

     
  • Börü

    "SAVAŞA GİRMESİNİN BİR SEBEBİ VAR"

    "Şu ana kadar oynadığım rollerle birebir benzemiyorum. Ama bütün karakterleri canlandırmadan önce neresinden tutarım diye bakıyorum. Sana benzeyen bir noktayı büyütüp küçültüp karaktere göre yorumluyorsun. O yüzden hiç bana benzemiyor hep bana benziyor diyebiliriz. 

    Dağ 2'deki Ceyda rolü gazeteci ve savaşa karşıydı. Burada Asena karakterinin savaşa girmesinin bir sebebi var. Ülkesini ve sevdiklerini korumak için bir şeyler yapması gerekiyor. İki rol arasında böyle bir fark var."

  • SERKAN ÇAYOĞLU (KAYA ÜLGEN)

    Börü

    "BAŞARILI OLURSAK 60 DAKİKALIK DİZİLERİN ÖNÜ AÇILIR"

    "Çok farklı bir proje. İlk duyduğumdan beri çok heyecanlıyım. 60 dakika tam ideal bence, diziler kalite açısından çok daha iyi olacak. Yapımcılarımız zaten bu konuda çok hassas. Türk televizyon tarihi açısından çok güzel bir proje olacak. Güzel bir kitle yakalar ve başarılı olursak 60 dakikalık dizilerin önü açılır.

    Farklı bir rolle izleyici karşısında olacağım. Bu zamana kadar romantik komedilerde oynadım. Daha aşık bir adamı oynamıştım. Bana teklif geldiğinde çok beğendim ve direkt bu işte olmak istediğimi biliyordum. Benim için sürpriz oldu, farklı bir deneyim umarım seyirci de çok beğenir."

  • AHMET PINAR (BARBAROS ÇEPNİ)

    Börü

    "EKİBİN EĞİTMENİ VE DİZİNİN TASARIMCISIYIM"

    "Bir saatlik mini dizi ve altı bölüm sürecek. Çalışma süremiz uzun dolayısıyla daha kaliteli bir iş çıkartacağımıza inanıyorum. Türkiye'deki aksiyon filmlerinin ve dizilerinin sıkıntısı çalışma sürelerinin azlığı ve dizi sürelerinin uzunluğu. Bir türlü bunu aşamıyorduk aştığımız için çok heyecanlıyız. Bu avantajında kaliteye yansıyacağına inanıyoruz. 

    Barbaros Çepni rolündeyim. Başkomiser, Polis Özel Harekat 3450 kodlu Börü tipinin üçüncü unsur lideri ve timdeki en eski üç kişiden biri. Ben aynı zamanda ekibin eğitmeni ve dizinin tasarımcısıyım. Zorlu bir eğitimden geçti arkadaşlar. 

     

  • CAN NERGİS (TOLGA ERLİK)

    Börü

    "TERS KÖŞE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

    "Bir önceki projemden (Anne) daha farklı bir proje. Rolüm terörle mücadele. Diğer ekip arkadaşlarımdan farklı, onlar dağlardalar sürekli. Ben bölge bölge onlara yardımcı oluyorum. 

    Sekiz sene yurt dışındaydım. Rolüm için gerekli bilgi ve eğitimlerin hepsini aldım. Türkiye'de belli başlı şeylerin üzerinden geçtik. Ekip arkadaşlarımızdan biri özel harekattan, o da gerekli eğitimleri verdi. 

    Anne'de rol ile bu rol tamamen farklı. Bunu hususi olarak seçiyorum, ters köşe yapmaya çalışıyorum. Arka Sokaklar'daki rolüm biraz benziyor buna. Çok zevk alıyorum, ters köşe olması için elimden geleni yapıyorum. Bütün amacım farklı karakterle farklı rollerle seyirci karşısına çıkmak."

  • EMİR BENDERLİOĞLU (TURAN KARA)

    Börü

    "TÜRK TELEVİZYONLARINDA BİR İLK OLACAK"

    "10 yılı aşkın süredir bu mesleği icra ediyorum. Kariyerim boyunca en heyecan duyduğum proje diyebilirim. Türk televizyonlarında bir ilk olacak. Altı bölüm 60'ar dakikadan oluşacak. İyi ve işini bilen bir ekiple çalışıyoruz. Çok kaliteli bir proje geliyor. Beklentileri karşılayacağımızı ve üzerine çıkacağımıza inanıyorum. 

    Turan karakteri Börü'de en haşarı ama bir o kadar iyi niyetli canını vatanına teslim etmiş ve sadece vatanı için yaşayan bir karakter. Bugüne kadar pek çok değişik rol oynadım. Turan 20'li yaşlarımdaki hareketli zamanlarıma benziyor ama kendi yaşayışıma uzak bir karakter. Kolluk kuvvetlerini oynuyoruz, biz bu insanları canlandırırken elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. O vatansever kahramanları gerçekten canlandırabilmek gerçekten onları birebir verebilmek çok zor. Onların psikolojisini anlamak için sıkıntılı yerlerde bulunmak gerekiyor. Empati kurmak istiyoruz, bizim onlara kurduğumuz empati ancak şükranla ölçülebilir."

  • ARMAĞAN OĞUZ (AYI MURAT)

    Börü

    "SAVAŞÇI RUH"

    "Projede çok iyi bir PÖH ekibinin birlikte nasıl bir güç olduğunu göreceğiz. Ekip enerjisini yaşayacağız. Karakterimin ismi 'Ayı Murat' bu karakter biraz zamanında kiloluyken sonra kendine bakmış ve savaşçı ruhlu bir yandan sempatik bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. 

    Dağ 2'deki 'Baybars' görev adamıydı. Her şeyi disiplinle yapan ve şakayı pek hayatında tutmayan bir kişiydi. Burada 'Ayı Murat' daha sıcak kanlı daha içten ve daha şakacı yanı olan bir arkadaş. Ayı Murat, Armağan Oğuz'un içinde olan sempatik tarafı ortaya çıkartıyor. Ama zamanlama ve hızı bana benzemiyor."

  • BEDİİ AKIN (ÖMER TUNÇ)

    Börü

    "ROL İÇİN 15 KİLO ALDIM"

    "Dağ 2'den beri Alper Çağlar'la beraber olduğumdan dolayı bu yeni projeyi bana bahsettiğinde çok heyecanlanmıştım. Çünkü düşüncelerine ve fikirlerine saygı duyduğum bir insan. Projenin sektörü değiştirecek bir gidişata sahip olması beni heyecanlandırıyor. Dağ 2'deki karakerim eğitim olarak buradakine göre daha zayıf olsada şimdi daha eğitimli ve taktiksel karakterle izleyici karşısına çıkıyorum. Diğer rollerime göre daha zor bir rol. Eğitim süreci ve dizide zorlu bir dönemden geçiyoruz. Role hazırlanırken kilo ve kondisyon eğitiminden geçtik. Rol için 15 kilo aldım."

  • FIRAT DOĞRUOĞLU (BEHÇET ORBAY)

    Börü

    "SIKI EĞİTİMLERDEN GEÇTİK"

    "6-7 aydır bu projeyi bekliyordum. Dağ 2'nin galasında bunun muhabbeti oldu. Bir sürü iş geldi gitti ama Alper ve ekibine inandığım için bu işi bekledim. Tabii Star'ın da buna etkisi var. Bu işin üzerine çok düştüler, çok titiz bir çalışma yapıldı. İddialı bir iş geliyor. 

    Tim şefi Behçet'i oynayacağım. Akla gelen Behçet'in babacanlığı, karakter olarak. İki ailesi var Behçet'in, biri ailesi diğeri timi. Onlar için yapamayacağı bir şey yok. Çok hassas onlara çok düşün ve korumacı. İşini çok iyi ve profesyonelce yapıyor. Ekibin çok güvendiği ve saygu duyduğu bir insan. Kritik anlarda doğru karar almada çok başarılı. 

    Role hazırlanırken hep beraber silah, tüfek tutuş eğitimleri aldık. Baskınlar sırasında nerede nasıl davranırız, silahı nasıl tutarız gibi. 15 günlük sıkı ve yorucu eğitimlerimiz oldu. Öğrendikçe profesyonelleştik ve bu oyunculuğumuza çok şey kattı."

  • MESUT AKUSTA (İRFAN ALADAĞ)

    Börü

    "İNSANLAR KÖTÜ DOĞMAZ KÖTÜ EDİLİR"

    "Börü kurt demek. Bu ekibin ben başkanıyım. Fakat haksız yere maalesef cezaevine konulduk. Karakterim ekibi yine bir şekilde dışarıdan kontrol ediyor. Her şeyi takip ediyor ve yön veriyor. Altı bölüm yapıyoruz sonra ise sinema filmi olacak. 

    Ben genelde kötü karakterler oynayan bir adamım ama burada iyi bir insanım. Namuslu, dürüst, vatanı ve milleti için mücadele eden sağlam bir karakter.

    Sokakta insanlar bana 'Kendal Ağa' diyor. Çünkü dört yıl süren bir proje Kendal Ağa hafızalara kazındı. Ama üzerime yapışma gibi bir durum yok. Başka karakterleri oynamak zorundayız çünkü işimiz bu. Ben her zaman söylerim insanlar kötü doğmaz kötü edilir. Oynadığım karakterlere her zaman bunu düşünerek başlamışımdır."

  • OZAN AĞAÇ (BARAN HARPUT)

    Börü

    "ÜÇ BOYUTLU KARAKTER"

    "Türkiye'de bu tarz bir şeyin oluyor olması, Star'ın buna öncülük etmesi, herkesin bu tarz yaratıcılığa açık olması oyuncu ve ekip için heyecan verici. 

    Baran karakterine hayat vereceğim. Baran sokakta yetişmiş sokak çocuğu diyebileceğimiz bir adam. Ama hayatının bir zamanında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. PÖH olacağım ve bir yolculuğa çıkacağım diye karar alıyor. Diğer karakterler gibi üç boyutlu, hikayesi çok iyi. İdmanlarımız, silah eğitimlerimiz, nasıl dururlar, ne yaparlar gibi eğitimler aldık. Onun dışında benim Baran'la eğitimim, ben de bir sokak çocuğu olduğum ve böyle bir gettodan geldiğim için aslına bakarsak beslenebileceğim bir yer vardı. Hayal gücümle hikayesini birleştirdim."

  • MURAT ARKIN (KEMAL BORATAV)

    Börü

    "SİLAHINDAN ÇOK AKLINA GÜVENEN BİR ADAM"

    "Hareketli projeleri seviyorum. Biz daha önce Dağ 2'yi yapmıştık askeri bir proje bu ise Polis Özel Harekat çok farklı değil ama çok benzer de değil. Projede yer alabilmek için daha önce gelen birkaç projeye 'hayır' demek durumunda kaldık. Zorlu olmadı bu tabii ki Dağ 2'de çalışacağımız arkadaşlarla tekrar bir araya gelecek olmak heyecanlandırdı bizi. İlk defa bir şey denenecek Türkiye de birer saatten bölümler yayınlanacak sadece altı bölümde keseceğiz. Çünkü iki buçuk saatlik diziler insanları artık yoruyor hem çalışanları hem izleyenleri.

    Dağ 2'de ben keskin nişancıydım burada timin içerisinde bir eleman olarak yer alıyorum ama Börü'deki karakterlerin hepsinin ayrı ayrı hikayeleri var. Karakterim çok zeki bir adam IQ'su 180 civarında Harvard'da okumuş. Kendisine çok iyi bakmış zekası inanılmaz. Aynı zamanda arabuluculuk özelliği çok yüksek. Dolayısıyla silahından çok aklına güvenen bir adam. Çok farklı bir Murat Arkın izleyecekler."
    "EĞİTİMLERDE 10 KİLO VERDİM"

    "Aksiyon hoşuma gidiyor kendi sınırlarımızı da zorluyoruz, spor yapmamız için çok geçerli bir sebep yaratıyor. Bize sağolsun Alper Çağlar kilo verdirtti. Ben yaklaşık 10 kilo verdim. Herkesin karın kasları falan oldu. Rolün üzerime yapışması gibi bir korku yok bende çünkü gelen projelerde karakterler farklı değişik insanlar değişik karakterler yaratıyoruz." Kaynak: NTV - Batuhan Durmuş)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.