Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi marcelo guedes danimarka meclisi ayşe paydemirli anlatıcı

7 milyon kişi kaçtı!

Irma kasırgası ABD'nin Florida eyaletine doğru ilerliyor... Kasırga şiddetini üçüncü kategoriye (yaklaşık 200 kilometre) inse de ilerleyen saatlerde şiddetini giderek artıracak...

Florida'da 7 milyon kişiye tahliye kararı

ACİL DURUM İLAN EDİLDİ

ABD'de Florida başta olmak üzere Kuzey Carolina, Güney Carolina, Georgia ve Virginia eyaletlerinde acil durum ilan edildi.

700 BİN KİŞİYE DAHA TAHLİYE KARARI

Kasırga Florida'ya pazar sabah ulaşması bekleniyor. Bu yüzden 700 bin kişinin daha tahliyesi kararlaştırıldı. Son rakamla birlikte, eyaletten tahliye edilmesine karar verilenlerin sayısı 7 milyon oldu.

"CANINI SEVEN KAÇSIN"

Florida Valisi felaketin boyutunu şu sözlerle gözler önüne serdi; "Bu, eyaletin daha önce hiç görmediği derecede yıkıcı bir fırtına." 

Vali ayrıca etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle 25 bin aboneye elektrik verilemediğini söyledi. 

ATM KUYRUKLARI

Felaketten kaçan ABD'liler ATM'ler ve akaryakıt istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Birçok makinede para kalmadığından şikayet ediliyor.

Florida'da 7 milyon kişiye tahliye kararı

HAVALİMANLARI KAPATILIYOR

Miami'deki havalimanları hizmet veremiyor. Fort Lauderdale-Hollywood havalimanı ise tamamen kapatıldı.

BARINAKLARDA 1 MİLYON KAPASİTE VAR

ABD Federal Acil Durum Yönetim Kurumu (FEMA), Florida'daki barınakların 1 milyon kişiyi alabileceğini duyurmuştu. Kasırganın Florida sahillerine ulaşması için saatler kaldığı bildiriliyor.

Florida'da 7 milyon kişiye tahliye kararı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.