Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

ABD başarısız darbe girişimine ağlıyor!

Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin geleceğinden 'endişeli' olduklarını belirten Votel, "ABD'nin Türk ordusundaki yakın müttefikleri tutuklandı" ifadelerini kullandı.

ABD'li üst düzey General Joseph Votel'den itiraf gibi açıklamalar geldi. General Votel, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olmasının ardından ikili ilişkiler adına 'endişeli' olduklarını belirterek, ABD'nin bölgedeki operasyonlarının zayıflayacağını söyledi.

CUNTACILAR YAKIN MÜTTEFİKİMİZ

The Wall Street Journal gazetesinde yer alan habere göre Votel, darbe girişimi sonrası tutuklanan cuntacıların, "ABD ordusunun yakın müttefikleri" olduğunu ifade etti.

ABD'li general, "Birçok Türk liderle ve askeri liderlerle ilişkilerimiz var. Gelecekteki ilişkilerimiz adına endişeleniyorum" yorumunu yaptı.



BİR ABD'Lİ YETKİLİ DAHA MUTSUZ


 

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, ABD’nin Colorado eyaletindeki bir güvenlik forumunda 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimine ilişkin konuştu.

"MUHATAPLARIMIZ TUTUKLANDI"

Darbe girişiminden sonra FETÖ soruşturması kapsamında tutuklamalara ilişkin konuşan Clapper, “Darbe girişimi ve geri tepmesi, Türkiye’deki ulusal güvenlik aygıtının tamamını etkiledi. Bizim bazı muhataplarımız, ya tasfiye edildi ya da tutuklandılar” dedi.

TÜRKİYE-ABD İŞBİRLİĞİ

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Votel de aynı forumda, Türk ordusu içinde IŞİD’le mücadele konusunda müttefiklerinin olduğunu belirterek, darbe sonrasındaki tutuklamaların Türkiye ve ABD arasındaki işbirliğinin seviyesini etkileyebileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adana'dan Erkan 8 yıl önce

Yerin dibine giresin Abd,
Dünyanın başının belası, çevirdiğin felaket filmlerini Rabbim yaşatsın size.
Dünyadaki akan kanların sebebi sizler ve yahudilerdir.
ALLAH'IN gazabı sizin üzerinize olsun.

Avatar
AlamanCı Tacı 8 yıl önce

Bu İDAMM çıksın ki hepsini sıradan geçilsin Ozaman bu ülke düzelir Yenibir kurtuluş davasıdır bu dava kurtuluşumuzdur temiz bir Gelicek inşaAllah İDAMM adbab nezaman dost olmuşlar Müslüman lara

Avatar
İhsan 8 yıl önce

Bunlardan kurtulmak diye bir şey yok. Bizim şimdi çok daha güzel bir mesaj vermemiz gerekiyor. Yani bize güven duymaları gerek. Yoksa İran, Irak gibi oluruz. Almanlar, Japonya bu işi çok güzel yaptı. İllede insan katliamı gibi her hainliğe girmemiz gerekmez ama diplomatiyle, hikmetlice davranırsak ülke de millet de rahat eder.

Avatar
Mercan 8 yıl önce

ULAN A B D ALLAH sizin başınıza Kuzey Koreimle musallat etsin,de Türkiye ile ugrasamayasiniz

Avatar
Aydın 8 yıl önce

İdda ediyorum Ortadogudaki stratejik hamlelerde abd kan kaybetmeye devam edecektir.panikleri hata yapmalarını sürdürecektir.önemli olan bundan sonra bizim yapacağımız hamlelerde.ortadogudaki strateji savaşları uzun vadede sıcak temas(savaş) A bırakacaktır.

Avatar
Onur Çakır 8 yıl önce

Bu şerefsizler nasıl bir beladır nasil kurtulcaz bunlardan

Avatar
erdal 8 yıl önce

Birlik beraberlik
Ve güclü
Silahını kendi üreten.ekonomik yonden kalmış bir türkiye olacağız

Avatar
M ay 8 yıl önce

Bu adi ve şerefsizlerden bir an önce kurtulmak lazım köpeklerini saldılar yakalandılar